Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
SiREN (2016) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
bojan969 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2016 u 21:40 |
![]() Žanr: Horor Trajanje: 82 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Gregg Bishop Scenario: David Bruckner Uloge: Hannah Fierman ... Lily Chase Williamson ... Jonah Justin Welborn ... Mr. Nyx Michael Aaron Milligan ... Mac Hayes Mercure ... Rand Randy McDowell ... Elliott Lindsey Garrett ... Eva Momačko veče postaje borba za preživljavanje kada mladoženja nehotice oslobodi čuvenog predatora. Film je adaptacija segmenta "Noć amatera" iz horor antologije "V/H/S". Prevod uradio adm1r |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
idvi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 17.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 76 |
Za mene još jedan loš horror.. film sa prvim kadrovima koji obećavaju ali prvi text te baci na pod te bauljaš kao i "Sirena".
Ubrzao film i na koncu odustao (cc30 min)
|
|
![]() |
|
filips88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1553 |
Za mene odlican zabavan film,mozda nije kvalitetan previse ali mi bas prijao :)
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |