| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sin-Ui Hansu Aka God's One Move Aka The Divine Move (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sin-Ui Hansu Aka God's One Move Aka The Divine Move (2014)Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2014 u 19:52 |
![]() Režija: Beom-gu Cho Scenario: Sung-Hyub Yu Žanr: Krimi, Drama Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 118 min Uloge: Kil-Kang Ahn ... Heo Mok-soo Sung-kee Ahn ... Joo-nim Choi Jin-Hyuk ... Sun-soo (kao Jin-Hyeok Choi) Woo-sung Jung ... Tae-seok In-kwon Kim ... Kkong-soo Profesionalni igrač baduka infiltrira se u lokalno kockarsko podzemlje da osveti bratovljevu smrt. ![]() Preveo: Deiji TITLOVI |
|
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2017 u 14:40 |
|
Dobar film.Neobicna i ne tako cesta tematika.U pitanju je igra go, koja je najteza na svetu, daleko kompleksnija od saha.
Ocena 7/10
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 09:54 |
|
Uprkos nešto svojih mana, zapravo interesantan film, manje zbog tog svog kao kockarskog karaktera (ne govori on ni o ovisnosti a ni o tom uzbuđenju kockara dok se igraju svojim šansama) više zbog svog osvetničko-akcijskog tona i sjajnog protagoniste (uvek odlični Jung Woo-sung). Neka vas ne brine eventualno nepoznavanje igre Go, sve je ovde pitko, često uzbudljivo, ono što je meni najviše prijalo su naravno tučnjave i nožekanje
, čega ne fali. Sama priča, kako-tako, bitno da pije vodu, likovi su mogli imati još ponešto od svoje istorije i karaktera, no daj šta daš, ovde je poenta da naš junak, što bi rekao Štulić, skrši logiku brutalnog gangsteraja koji mrači i oblači podzemljem putem dominacije nad igrom, osveti život svog brata, spasi nedužne koji su u kandžama zlog bossa, možda usput stekne sebi i neku novu porodicu u vidu blesavih i unesrećenih likova, nije tu da razrađuje likove do beskonačnosti. Dakle, itekako solidan i uzbudljiv. Pre par godina je snimljen i nastavak, videću već da li će mi se naći na putu.
Ažurirao puppet_master - 01.Prosinac/Dec.2022 u 10:51 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 10:49 |
|
I meni je ostao u secanju zbog igre Go, osvete i makljaze. Nisam znao da je snimljen nastavak ali ne znam da li bih ga gledao.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 11:33 |
|
Nastavak je (meni) duplo bolji i zasebna je priča. Ovaj gornji se može komotno preskočiti.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 11:46 |
|
Eto zanimljivo, malopre kad sam video da je snimljen nastavak, pretpostavio sam da je `losa kopija`.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 13:32 |
|
Ja pa baš pomislio da su nekakve nove dogodovštine vesele družine (finale prvog dela je kada auto sa njima kreće put Busana, očito u kakve nove pohode), pa pomislih da je možda u nastavku nešto na toj strani, iako mi nema odveć smisla, no nisam ja producent
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |