Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sinners (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sinners (2025)

Sinners

Sinners (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Grešnici

Godina:

2025

Žanr:

drama, akcija, triler, horor

Trajanje:

137 min

Režija:

Ryan Coogler

Scenarij:

Ryan Coogler

Glavne uloge:

Delroy Lindo
  >  Delta Slim
Michael B. Jordan
  >  Elijah Smoke
Omar Benson Miller
  >  Cornbread
Deneen Tyler
  >  Denise
Saul Williams
  >  Jedidiah
Miles Caton
  >  Sammie Moore
Helena Hu
  >  Lisa Chow
Jayme Lawson
  >  Pearl
Fabiola Reno
  >  Blues Bar Patron
Jack O'Connell
  >  Remmick
Wunmi Mosaku
  >  Annie
Gralen Bryant Banks
  >  Patron
Hailee Steinfeld
  >  Mary
Li Jun Li
  >  Grace
Tenaj L. Jackson
  >  Beatrice
Sam Malone
  >  Terry
Andrene Ward-Hammond
  >  Ruthie
Aadyn Encalarde
  >  Teenager
Percy Bell
  >  Incarcerated Worker #1

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 20:41
Originalno postovano od strane canijel canijel piše:

Za sada definitivno film godine. Iznenadio me nenormalno. Nisam neki fan Cooglera i njegovog rada, ali ovaj film je top u svakom pogledu, od glume, priče, efekata... Naravno velika pohvala na muziku. Jedva čekam priliku da ga opet pogledam. Film traje 2 i po sata, osjeća se kao sat i po, a volio bi i da je duži jer me zanima još mnogo toga. Nisam odavno bio ovako oduševljen filmom. Sve pohvale 9,50/10

LOL
Na vrh
Heryshaf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Heryshaf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2025 u 22:05
Do pojave vampira i dobar film, od pojave vampira loš film. Možda Sinners vremenom neće zaživeti, ali pesma The Rocky Road To Dublin postaje posle ovoga filma besmrtna.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 23:45
Da ne dužim mnogo, ovaj film mi je bio broj jedan u 2025. godini, dok se nije pojavio "I Swear".
Na vrh
laser5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj laser5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 01:26
Jeste, dobar je stvarno.
Na vrh
mile-milic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 11:12
16 nominacija za Oskara. Dajte uozbiljite se… ili postoji još neki Sinners?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 16:57
Originalno postovano od strane mile-milic mile-milic piše:

16 nominacija za Oskara. Dajte uozbiljite se… ili postoji još neki Sinners?

Nemojte da vas čudi ako ovo smeće i dobije nekog Oskara.
Na vrh
oLI5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oLI5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2026 u 20:35
Film je dobar ali "Od sumraka do zore" (1996) je bolji. Tko nije pogledao neka pogleda...Lektira
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2026 u 04:47
Moram priznati da me iznenadio nenormalni broj nominacija i na Oscarima i sad na Bafti.
Ostajem pri onome što sam napisao na prethodnoj stranici da je bolji od prosjeka, ali ne puno.
Ispada da je skoro sve drugo (na eng.) jad i čemer pa se nema ništa bolje za nominirati.
Na vrh
prevodilac View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prevodilac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2026 u 10:27
odlična vampirska komedija. toliko sam se smejao kada su vampiri počeli da igraju irski ples, da samo što nisam pao sa kreveta. i sada se smejem. gledajte ovo kao komediju-parodiju i svideće vam se. oskar za muziku. drugo ne vredi.
Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2026 u 22:49
Prilično dobar do pojave vampira i onda loš do kraja. Šteta, čini se da je moglo mnogo bolje. Možda mlađim naraštajima i bude zanimljiv, a mi matorci možda previše tražimo, jer iskustvo je čudo. Svakako podseća na "Od sumraka do svitanja" ali se ne može meriti sa njim.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2026 u 11:44
Tenkju Gad, dobi i Džordan Bi nagradu za najboljeg glumca, napokon su prepoznali pravi talenat.

Eto, nakon par dana, definitivno je filmski univerzum dobio novog Marlona Branda u malo tamnijoj boji.
Džordan je ovom nagradom opravdao ulogu vampira i ovekovečio sve afričko-američke glumce, i dokazao da i sa tako nebuloznom rolom Bafi ubice vampira koji je i sam to isto, može da parira jednom Džeku Nikolsonu, Orsonu Velsu, Bogartu, i E.T.-ju.

Zasluženi Oskar!

Ažurirao Mizi - 16.Ožujak/Mar.2026 u 10:38
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.