| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Silo se završava s četvorkom (17.12.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Silo se završava s četvorkom (17.12.2024.)Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2024 u 09:50 |
|
Valljda četvrtom sezonom. Dobra serija.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2024 u 15:03 |
|
E volim ovakve teme, post apokalipticne. I imam je na spisku za gledanje, za mene ) I dobra vest. Barem cu imati 4 sezone neke serije koja moze da se gleda, ma doduse, ja nisam odgledao ni prvu sezonu ali po trejleru bih rekao da ce moci da se gleda
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2024 u 21:29 |
|
Ni ja nisam gledao ni prvu sezonu, a kamoli četvrtu.
Ako mi neko potvrdi da u seriji nema holivudsko retardiranih dijaloga (primjere znate: ja sam tvoj otac, ona je tvoja sestra), dat ću joj šansu. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2441 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2024 u 21:31 |
|
E, zabole me!
|
|
![]() |
|
milosmm
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Svibanj/May.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2024 u 22:31 |
|
Gledao sam I sezonu a sad pratim i II sezonu. Serija nije loša a nije ni vrh. Malo je nelogično kako 10000 ljudi preživljava uz ograničene izvore hrane. Bar što se tiče II sezone, epizode se razvlače polako. Nadam se da će naredne da budu bolje.
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2024 u 18:01 |
Ne složimo se uvek i u svemu, ja ti nisam pouzdan reper da li nešto da gledaš ili ne, ali do sada sam skapirao otprilike (ili delimično) kakve te stvari nerviraju u filmovima/serijama. Ne znam da li će ti dijalozi skroz leći, ali meni je najviše smetala usporenost, naivnost u nekim sekvencama i opšta banalizacija gde se sve svodi na to da te kao drže u neizvesnosti, ali da što manje kažu i više razvuku kako bi sebi doneli veći profit. Eto, već su cele četiri sezone najavljene. Mene takve stvari nerviraju više od povremenih glupih dijaloga. Ima i naznaka političkih modernosti i korektnosti, ali ne preterano. Sve u svemu, volim taj žanr i tematiku, u teoriji bi trebalo da mi radi posao, ali nakon pogledane prve sezone nisam poželeo da gledam rasplet, niti ću to po svemu sudeći ikada učiniti. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2024 u 19:26 |
|
Hvala.
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2024 u 21:46 |
|
You're welcome!
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1528 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2024 u 08:22 |
|
Eh sad uopste se ne bih slozio sa Ar8c nesto se u zadnje vreme ne gadjamo ,npr. meni se mnogo svidja Dune Prophecy ,sto se tice Silo meni jedna od boljih serija u zadnje vreme barem 1 sezona,cekam druga da izadje cela pa cu reci svoje misljenje i o drugoj. Jeste sporija ali ne znam ja volim tu vrstu Sf-a ,tebi Joxer se def nece svideti i tu se slazem sa Ar8c ,mada nisu nesto preterali sa poltickom korektnoscu opet bar u 1 sezoni.Svima ostalima moja topla preporuka za ovu seriju.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2024 u 15:59 |
|
Druga sezona je baš prazna. Prosto - dosadna. Bar ovih prvih pet epizoda...
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2024 u 18:45 |
Ne moramo da se gađamo prijatelju, ali možemo da se poštujemo i uvažavamo drugačiji ukus Iskreno, nisam siguran zbog čega smo se toliko razišli, ali cenim da si prosto gladan nekih stvari i da si zbog toga upao u krizu pa gledaš kroz ružičaste naočare i opraštaš sve ako naiđeš na nešto što samo zaliči da može da ti utoli glad. Ne krivim te, imao sam i ja sličnih faza pre nego što sam se pretvorio u gunđalo Što se pomenute serije tiče, ako izmestiš zajednicu iz Silosa dobiješ materiju koja je već sto puta prežvakana i u tome nema ničeg originalnog. Obično spletkarenje, špijunaža, igra moći, zavere, klanovi i slično. Daleko je boljih priča bilo na tu temu. Ali ako već naginješ post-apokalipsi i distopiji, onda čovek (makar ja) tu očekuje nešto malo više i maštovitije. Ovde je sve u tim nekim naznakama i iščekivanjima da se pokrene nešto konkretno, ali se opet sve svodi na beskrajno spletkarenje i banalizovanje. Još ako Iga kaže da je i prvih 5 epizoda druge sezone i dalje prazno... I dodatno, Fergusonka mi je baš simpatična i volim da je gledam u mnogim dosadašnjim ulogama, ali sam se već prilično zamorio od tih modernih, snažnih ženskih uloga-likova gde ženske vode kolo i tabaju okolo. Jednostavno od Silosa sam imao dosta nekih očekivanja, ali je sve ostalo samo na očekivanjima i neispunjenjima. Iz tih razloga sam batalio i ne želim dalje, iako seriju ne mogu okarakterisati kao lošu, te se može komotno opustiti i gledati sa pola mozga u trenucima dokolice. A što se Dune Prophecy tiče..... Uhhhh!!! Bojim se da kažem ono što mi je na srcu jer bih ispao vulgaran! Napisaću samo jednu reč - blasfemija!! Ako bih u najkraćem nekome trebao da opišem šta sam video onda bih to nazvao patetičnom telenovelom i sapunicom koja je unizila i oskrnavila jedno takvo monumentalno književno delo, ali i dve fenomenalne ekranizacije (Villeneuve i Lynch), svaku za svoju generaciju i svoje doba. Ono što sam video bukvalno je kataklizmično u prvih par epizoda i to odbijam dalje da unosim u svoj dom. Jedino što je iole vredelo jeste ono mizerno malo pojavljivanja svemirskih brodova, a i to je bukvalno preslikano i pokradeno od Villeneuvea. Beše u poslednje vreme nekih nesrećnih pokušaja sa pravljenjem SF serija, originalnih ili inspirisanih knjigama/igricama (Raised By The Wolves, Halo, Foundation), ponešto se tu moglo i pogledati iako je generalno upropašćeno korektnostima i nemaštovitošću, ali Dune Prophecy je liga za sebe! Skidam kapu svakom fanu kome to odgovara
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2024 u 02:15 |
|
Mislio si verovatno da se Silo serija zavrsava sa cetvrtom sezonom a ne cetvrtom serijom, mislim mozda ja lose citam ili pogresno razumem napisano( iako sam skontao poentu) ali mi ovo ima vise logike.....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |