Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Silent Hill: Revelation 3D (2012) |
Odgovori |
Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 17:53 |
IMDbŽanr: Horor, misterija, triler U bioskopima od: 26. oktobar 2012. Trajanje filma: 94 minuta Režiser: Michael J. Bassett Priča: Michael J. Bassett (zasnovano na Silent Hill 3 igri) Glumci: Adelaide Clemens, Kit Harington, Deborah Kara Unger, Martin Donovan, Malcolm McDowell, Carrie-Anne Moss, Sean Bean Distribucija: Lions Gate Films, Open Road Films Novi nastavak misterioznog horora utemeljenog na jednoj od najpopularnijih video igara ikad. Već dugi niz godina Heather Mason i njezin otac bježe od nepoznatih, neshvatljivih i ubojitih sila koje ih prate gdje god oni pošli. No, misteriozni događaji dolaze do kritične točke baš na Heatherin osamnaesti rođendan kada ona upada u stravičan košmar isprepleten groznim noćnim morama i sumornom stvarnošću. Uskoro Heather otkriva da se iza njenog identiteta krije mnogo više nego što je dotad mislila, a jedina osoba koja joj može pomoći, njen otac, netragom je nestao. Kako bi razotkrila misteriju i jednom zauvijek porazila demonske sile koje ju prate, Heather odlazi u Silent Hill, jezivi gradić koji skriva njene najveće strahove. Prevod najavio Grof Dracula Ažurirao icemaher - 19.Veljaca/Feb.2013 u 19:29 |
|
|
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: 01010110 011010 Status: Online Points: 2652 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
To je slika iz igre Silent Hill: Homecoming.
|
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ažurirao mega games - 20.Studeni/Nov.2012 u 21:56 |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 370 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
lolwut, "Tiho Brdo"?!
Sad se samo čeka BR-rip. Ne sviđa mi se izbor glumica za Heder i Klaudiju, ali dobro... barem su Rada i Šon još tu |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Puno lošiji od prvog, ali je još uvijek bolji od zadnjeg Resident Evila. Vizualno izgleda ok, ali je scenarij potpuni promašaj.
|
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 827 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Razocarao me je,mozda i zbog toga sto sam ocekivao da ce biti bolji od prvog(iako mi je prvi totalno WOW)....E da, nekako mi se cini da su spec. efekti 'uradjeni'jako lose,verovatno ima nekog ko se i sa tim slaze...
|
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 370 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Uh, koje razočaranje. Da ne bih pisao ponovo:
Ažurirao Lithium - 06.Veljaca/Feb.2013 u 20:50 |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |