Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Shutter (2004) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4980 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2022 u 13:34 |
Jedan od najjezivijih horora koje sam gledao u životu.
Nakon njega ne fotografiram više ništa! Malo se šalim, ali nije mi bilo svejedno nekad davno iza ovog filma. Mlađoj publici koja je navikla na ovoliko i onoliko piksela neće biti toliko efektno jer se radi o starim foto aparatima. Ne bih se bunio kad bi išao "modernizirani" rimejk, ali koji ne dira u srž priče, samo da osuvremeni tehnologiju. Svejedno, tko želi pogledati pravi horor, a ne dječje igre sa jumpscare budalaštinama, tu vam je. I njih lijepo molim, proučiti. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9638 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se i meni je dobar i svideo mi se, mada ne gledam toliko horore. Cesto za Uzumaki kazu ljudi kad vide puza ili tako nesto najeze se i sete se date mange, prevedena i dostupana, i slicno za jos neka dela, pre toga sam isto gledao za slike, bile su neke zanimljive epizode tipa paranormal activity vezane za fotografa, fotografiju,proganjanja, strahove u seriji X-Files . 4bia isto dobra, ostalo nisam gledao Alone i Ha phraeng , verovatno cu kad ugrabim priliku . Ali za date preporuka i od mene. I za film Pee Mak Phrakanong on mi je najvise prijao.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4980 |
Pee Mak je horor komedija, i to svjetska. Ne spada baš među ove prave horore, ali... Usput načuo sam da će skoro prijevod Ghost Shipa, također tajlandska horor komedija koja me nasmijala. Oni kad se potrude itekako znaju napraviti horor ili horor komediju. Šteta je samo što je neke od njih komplicirano pronaći, a neke imaju samo verzije na rubu gledljivosti. ![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9638 |
Nije, ali kazem najvise mi je prijao. Nisam gledao Ghost ship Mon Son Phee npretpostavljam da je slcan sa Pee Mak Phrakanong , vidim da si postavio engleski titl, ali hocu, razmisljao sam se za The Pool i odustao, nesto me odbilo, i pogledao The Maid koji mi se svideo, opet ne poredim( nisu istih podzanrova, a i ralikuju se po...) ih sa Shutter, onako samo teku misli.
Ažurirao AlexDeLarge - 03.Listopad/Oct.2022 u 17:10 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Pool sam zaobišao u širokom luku. The Maid sam iskomentirao. ;) Engleski
titl koji sam dodao je za verziju na američkom legalnom strim servisu,
znaš kako to već ide s tim. Ko ne zna, ima slabije verzije na
uobičajenim mjestima. Inače još nisam pogledao Unseeable. Jer su mi dosadile trudnice u nevolji. Mogao bih uskoro. Ali ako ćemo horor komedije, nisam pogledao ni neprevedeni Rahtree: Flower of the Night. Sram me bilo. ;)
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2958 |
Izgleda da Tajland postaje horor velesila. Ovaj me je svojevremeno žešće iscimao. Sličan osećaj sam imao još samo gledajući Mama (2013) i Dead Silence (2007).
Ažurirao bgvracar - 04.Listopad/Oct.2022 u 21:17 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Velesila... Malo je prenategunto za reći. Snimaju oni dosta horora, nije da nisu, ali puno toga je na razini "ovo je dovoljno dobro, ne treba bolje". Primjer ti je Last Summer. Odrađen je korektno, ali stalno imaš dojam da je uz malo napora moglo to ispasti puno interesantnije. Njega nisam predlagao za prevođenje, šta će nam mediokriteti. S druge strane zbilja imaju pravih bisera. Samo smo spomenuli neke, ali treba se sjetiti i crnohumornog 13 Beloved ili najbolji Del Torov film koji on nije snimio Dorm sa sramotono lošim prijevodom tu na sajtu, mene je bilo sram kako je loš. Kad
sam se već raspisao i priznao da još nisam pogledao navodno odlični
Unseeable, čisto da dodam da nisam pogledao ni također navodno dobar Senior (2015), ali čisto zato jer sam mislio da se možda pojavi prijevod, no još nije. Kad već gledam azijske "sapunice" s eng. titlovima, ne moram i filmove. ;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |