Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sharp Corner (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sharp Corner (2024)

Sharp Corner

Sharp Corner (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

triler

Trajanje:

110 min

Režija:

Jason Buxton

Scenarij:

Jason Buxton
, Russell Wangersky

Glavne uloge:

Ben Foster
  >  Josh McCall
Alex Castillo
  >  Tamara Jones-Reed
Dan Lett
  >  David Chapman
Jonathan Watton
  >  Dr. Peter Murphy
Mark A. Owen
  >  CPR Instructor
Bob Mann
  >  Stephen
Cobie Smulders
  >  Rachel Davis-McCall
William Kosovic
  >  Max McCall
Trina Corkum
  >  Man on Fire's Wife
Allison Wilson-Forbes
  >  Eva
Andrew Shaver
  >  Ben
Eugene Sampang
  >  Alan
Wayne Burns
  >  Tim
Gavin Drea
  >  Erikson
Julia Dyan
  >  Melissa
Reid Price
  >  Drew
Gita Miller
  >  Alicia Cousins
Alexandra McDonald
  >  TV Reporter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sharp Corner (2024)
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2025 u 13:18
I te kako imam u planu da ga odgledam. I btw, veliki sam fan Ben Fostera. Mislim da je i malo pocenjen ali ne patim od toga ko je kao ''zvezda'' u Hollywoodu a ko nije. Ja imam moje omiljene glumce, ali mislim da su neki glumci precenjeni a neki pocenjeni. U svakom slucaju, ovaj film gledam.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2025 u 13:30
Šta znači pocenjen? Da je dobijen po pravoj, odgovarajućoj ceni? Po ceni.
Ili si mislio pre na potcenjen, kao malo mu je slave i novca i posla koliko već ima pa mu je potrebno još?
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2025 u 12:12
Uopšteno meni se svideo film. Da li smo gledali slične stvari, pa jesmo, i treba ukazivati na to.

Opis pa ok.

Ovo je čista drama.

Gluma mi je dobra,  Ben Foster odradio dobar posao, pa nija loša  Cobie Smulders uvek ju je lepo videti i klinac je dobar.  Pa odnos je neki bez neke preterane filozofije, kao i dijalozi.

Sporo se odvija ali mislim da je malo razvučen,  a da je mogao biti upotpunjen određenim stvarima., ili su neke scene mogle da se skrate, ne bi se gubilo na opštosti.

Od krivine, prešli smo na raskrnicu pa na slepu ulicu. Razvijaju se misli, ideje, poremećaj i kompleks, sve trpi ali bih voleo da sam video dve stvari , 
a to su autori prećutali, reši problem da problem ne reši tebe... oko pomoći što je krucijalno, i sam kraj ostavljen je otvoren, ok dali su jedno viđenje stvari, trebalo je tu scenu produžiti i zaokružiti 

Hvala za prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Lipanj/Jun.2025 u 12:36
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2025 u 17:47
Zaintrigiran sam. Nisam čuo za film do sada, ali tematika me privlači. Ben Foster je uvek mamac takođe. Ovo će uskoro na repertoar.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2025 u 23:45
Solidan film, ali ipak sa određenim manjkavostima i naivnostima. Očekivao sam malo više nakon recenzije, a ponajviše nešto konkretniji i adekvatniji svršetak filma. Ovo su glumci izneli svojim kvalitetom i taj segment je svetla tačka. Foster se pretplatio na uloge raznih osobenjaka, totalno mu leže i skoro da ne mogu zamisliti njega u nekoj "normalnoj" ulozi, mada je ovde malo atipično osoben na neki šmokljav način. Ideja je dobra, mada ne i potpuno originalna. Drama da izraženim psihološkim seciranjem jedne porodice u neobičnim okolnostima, pa ko voli. Gledanje nije bačeno vreme, mada ne ni obaveza niti kakvo prosvetljenje. Nešto jači prosek.
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2025 u 15:13
Hvala za OK prevod, mada film uopšte nije kako se reklamira! Sadašnja IMDB ocena je 5,8 - mada bih mu ja dao max 5,0! Veoma naivno, valjda misle da je u celom svetu publika naivna (recimo, kao u SAD) pa sve može da prolazi? Loše, ali zaista ‼
Na vrh
JoBaH Oje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoBaH Oje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2025 u 07:43
Ekscentričan, malo uvrnut Triler međutim vrlo dobar.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2025 u 21:03
Kandski fimadžija Jason Buxton donosi nam jedan netipičan triler. Baziran na psihološkom stanju glavnog lika, bavi se tematikom opsesije, potrebe za dokazivanjem u vidu spasavanja ugroženih života (poput produžene Božje ruke). Međutim, naslovni lik nije bio svestan da takv vrsta opsesije ima visoku cenu: žrtvovanje vlastite porodice, ali i radnog mesta. Ben Foster izvanredno oslikava taj lik, pružajući jednu od najboljih izvedbi u svojoj bogatoj karijeri. Nemojte da vas omete sporiji ritam, jer sve je u funkciji autentičnog prikaza emotivnog naboja koji pomućuje um i para dušu čoveka, koji od stuba tročlane porodice, vremenom postaje njena najslabija karika, a zatim i ostane usamljen. Prijatno osveženje, a filmofili bi u svakom slučaju mogli da mu posvete punu pažnju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.