Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seven Sisters (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Seven Sisters (2017)

What Happened to Monday

What Happened to Monday (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tajna broja sedam

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, fantazija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

123 min

Režija:

Tommy Wirkola

Scenarij:

Kerry Williamson
, Max Botkin

Glavne uloge:

Glenn Close
  >  Nicolette Cayman
Willem Dafoe
  >  Terrence Settman
Geir Vegar Hoel
  >  Swat Team Leader
Cameron Jack
  >  Dutch
Noomi Rapace
  >  Saturday
Noomi Rapace
  >  Thursday
Noomi Rapace
  >  Tuesday
Nadiv Molcho
  >  Young Doctor
Jeppe Beck Laursen
  >  Father Beck
Christian Rubeck
  >  Joe
Pål Sverre Hagen
  >  Jerry
Madalin Dragan
  >  Enforcer #1
Ioachim Ciobanu
  >  Bureau Agent #1
Stig Frode Henriksen
  >  Enforcer #3
Marwan Kenzari
  >  Adrian Knowles
Elijah Ungvary
  >  Erickson (as Elijah Ungvery)
Daniel Berge Halvorsen
  >  Enforcer #4
Tomiwa Edun
  >  Eddie
Kirsty Averton
  >  Mia
Marie Everett
  >  Mother
Edouard Philipponnat
  >  Harry
Lara Decaro
  >  Girl
Cassie Clare
  >  Zaquia
Clara Read
  >  The Young Settman Siblings
Lucy Pearson
  >  Vicky

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Seven Sisters (2017)
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 20:21

What Happened to Monday(2017)

“What Happened to Monday?” je naučno-fantastični akcioni triler režiran od strane Tomija Virkole, poznatog po akcionom hororu “Hansel & Gretel: Witch Hunters”. Produkcija je pripala kompaniji “Raffaella Productions” Rafaele De Laurentis i kompaniji “Vendôme Pictures” Filipa Ruseleta i Fabrisa Đanfermija . Izvršni producenti su Gaj Stodel i Tjeri Desmišel. Scenario su napisali Maks Botkin i Keri Vilijamson. Uz Vilema Defoa u glumačkoj ekipi ćemo moći da vidimo i dobro poznatu glumicu Glen Klouz, kao i nekoliko njihovh mlađih kolega, švedsku glumicu Nomi Rapas, holandskog glumca Marvana Kenzarija i dva norveška glumca, Kristijana Rubeka i Pola Sverea Hagena.

“What Happened to Monday?” ima radnju smeštenu u ne tako dalekoj budućnosti, gde država, zbog prenaseljenosti i gladi, preduzima drastične mere u vidu tzv. politike jednog deteta, pri čemu sedam identičnih sestara žive u stalnom skrivanju da bi preživele, jer ih progoni biro pod nazivom “Child Allocation Bureau”. Biro pod rukovodstvom Nikolet Kajman, sprovodi strog program planiranja porodice kome će sestre zbog toga doskočiti sa idejom da se predstave pod identiteom jedne osobe. Vođene idejom svog dede koji ih je odgajio i nazvao imenima po danima u nedelji, svaka može da izađe u javnost jednom nedeljno prema svom identitetu, dok su samo u svom stanu slobodne da budu ono što jesu. Sve to funkcioniše do trenutka kada se sestra po imenu Ponedeljak ne vrati kući.

Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 20:40
nije los ... vredi pogledati ..
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2017 u 09:13
Prijevod je najavio Gale ⚡️
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2017 u 20:20
Solidan SF,hvala na titlu
Na vrh
mmilo42 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmilo42 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 19:47
meni dobar
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 22:13
Noomi Rapace je zaista fenomenalna.A film veoma zanimljiv.
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 22:29
Odličan SF,jedan od najboljih ove godine,Noomi Rapace fenomenalna
Na vrh
sirivangrozni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sirivangrozni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:43
Film je dobar, glumica glavna odlična, ali film nije lagan za gledanje, ima dobre akcije...
Na vrh
manituami View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manituami Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 14:55
Odlčna priča. Pravo osveženje u ovom periodu bezidejnih sf filmova koji se uglavnom oslanjaju na SGI. Sve preporuke.
[URL=http://www.sparklee.com][/URL]
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2017 u 06:47

Sedmorke bliznakinje odjednom, uh?
Izgleda da je scenaristi bilo bas bitno da ima svih sedam dana u nedelji.

Uprkos ovoj maloj bioloskoj fantaziji, ideja je interesantna. Ali realizacija nije. 
Sludela me. Nisam vise znao ko je koja sestra i sta radi. Noomi se trudila, ali scenario...
Ja bih to sveo na tri koje se postepeno spajaju u jednu licnost i napravio zensku verziju Ekvilibrijuma.

Sto se problema prenaseljenosti tice, sve bih pobio da budem samo ja. 
Onda bih snimio novi Star Trek.

Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2017 u 09:06
S kim bi to snimio ako bi ostao sam? I za koga?

Ono sto mene brine u tom filmu nije problem prenaseljenosti nego izrazito sadistički način njegovog rješavanja, to mi je gnjusno i zbog toga film nije zavrijedio brojčanu nego opisnu ocjenu - govno.
Na vrh
manituami View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manituami Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2017 u 15:32
"Sedmorke bliznakinje odjednom, uh?". Da si pratio uvodnu priču, znao bi razlog. Sludela te priča? Izgleda da je tvoj maksimum "Sumrak saga". Drži se ti toga, batali ove komplikovane sf priče.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2017 u 23:47

subrianca, to je bio samo sarkasticni osvrt na novi "Star Trek". 
Mada moze da se primeni i na resenje koje pominjes, vezano za ovaj film.
Mislio sam da ces barem ti to shvatiti jer sam pominjao i u Mist temi.

manituami, ne lupaj. 
Jel znas neku zenu koja je rodila sedmorke blizance? Mada sam rekao da to nije glavni problem.
Kakva uvodna prica? Film pocinje sa sedam beba u porodilistu. Naravno, u takvom rezimu bilo bi nemoguce da to prodje neprijavljeno. Itd, itd... I nisam rekao prica nego scenario, ali ne znas razliku.

Hoces da ozbiljno porpicamo ti i ja o filmovima?

Ako neko kaze nesto sto se tebi ne svidja ne znaci da treba da vredjas i lupetas. 
Sumrak saga... Sumrak saga je ovaj tvoj iritantni avatar. Ne maltretiraj ljude.

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2017 u 23:57
Ma kužim ali ne gledam Star Trek pa se rađe ne upuštam u priču.

SF film mora imati solidnu bazu na kojoj se gradi priča, ovdje je očito sve podređeno Noomi koja igra samu sebe, a drugih 6 likova uopće nisu definirani...
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 01:01

Jasno. 
Nerazradjenost mi je zasmetala i vise nego "konacno resenje", na to sam vec navikao, a eto imamo i nekih istorijskih primera na sta su spremni apsolutni rezimi.

Gledao sam malo umoran i pospan. Pogledacu jos jednom, nije to problem, ali bojim se da nece biti mnogo bolje ni posle toga.

Uz drugaciji scenario i vise para mogao je da bude dobar jer ima potencijal. Steta propustene prilike. To je problem.

Ja sam prvi koji prezire CGI (dakle CGI, ne SGI) bez sadrzaja, sto bi neki znali da ih ne mrzi da malo procesljaju forum i vide sta ko pise. Ali ne moze to tako, ima ideju pa je dobar. Mora i realizacija da bude dobra.

U tom smislu sam siguran da i Sumrak saga bolje radi ono sto radi, mada nisam siguran da sam je gledao. 
A vidis mogao bih, sto da ne.

Nego, mene zanima sta mislis o Ekvilibrijumu.
Tamo takodje postoji "malo cudan" nacin resenja kakav te nervira ovde.
Ali... ali... ali... ima li i kod tebe ali?

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 01:11
Moglo je, ali je startalo prilično šlampavo i neozbiljno s tom pričom o djedu i uvijek istoj curici u sedam varijanti...

Nikad nisam pogledala Sumrak ali jesam 50 nijansi sive LOL

Ekvilibrium moram pogledati pa ti odgovorim.

Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 01:57

Mislim da stvarno treba da pogledas Equilibrium.

Ja cu Sagu, aj bas da vidim za sta sam optuzen od strane clana sa epi avatarom.
Da procitam optuznicu :)

Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 07:25

I hoću da kažem da niko ne treba da se oseća uvredjenim i prozvanim drugačijim mišljenjem. 
U redu je ako vam se svidja i ne morate da slušate one druge i one koji rade neku ozbiljniju analizu.
Ne znači da je film manje vredan vama ako nije toliko vredan drugome.
Ne radimo mi to da bismo nekoga dezavuisali, ali ne radimo ni ispiranje mozga i slepo lajkovanje.

Ne shvatajte lično i ne reagujte lično.

Iz svakog posta može nešto da se nauči, ali niko nikog ne obavezuje ni na šta. 
Ako nekad promenite mišljenje zbog nečega, u redu, ako ne, opet u redu.  

To je to. No hard feelings.

Na vrh
manituami View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manituami Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 15:31
Ne znam zašto ti smeta moj avatar? Razumem da se nekom film sviđa ili ne. O ukusima ne vredi raspravljati. Veliki sam fan SF filmova, i jako mi smeta kada ljudi traže realnost u istim. To je isto kao kad bi posle odgledanog supermena rekao: a jeestee, čovek može da leti. U zadnjih 15 godina, može se na prste nabrojati dobrih SF filmova a snimljeno ih je..... Pogledaj ovaj film ponovo(od početka), jer si izgleda prespavao prvih nekoliko minuta(film ne počinje sa sedam beba u porodilištu). OK, ne kažem da je film vaauuu, ima nedostataka ali je osveženje u moru gluposti. Pomenuo si Equilibrium, film je odličan po mom mišljenju, ipak se u nečemu slažemo. Mogu da ti preporučim par filmova koji su ostavili dobar utisak na mene, pa da polemišemo ;) .
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2017 u 17:02
O ukusima ne, o filmovima da.

Glavni problem u filmu je to što s jednom nogom gazi u klasičnu obiteljsku dramuljinu, a s drugom u SF.
Najprije sam mislila da su samo djeca mete za likvidaciju, no tu su sedmorke Rapace koje su dobrano zagazile u četvrtu deceniju, dakle, mogu i stariji. Pa sam sukladno tomu očekivala da dovuku i ritualno spale pred kamerama 70-godišnje blizanke ili trojke iz neke pripizdine...malo da vidimo kako taj sistem funkcionira, do koje dobi je žrtva zanimljiva sistemu...

Sedmogodišnja curica koja u mukama izdiše pred kamerama daleko je od skoro pa 40-godišnjih borbenih sedam sestara i njezino smaknuće očito ne služi smanjenju populacije nego isključivo sadističkim porivima zakonodavaca/egzekutora...

No sve se svelo na Rapace i njezine borilačke vještine (o likvidaciji isključivo djece s Balkana sam već pisala, to je dodatni minus).

Ažurirao subrianca - 30.Rujan/Sep.2017 u 17:09
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.