Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Servisni paket za Windows 7 procureo na net
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Servisni paket za Windows 7 procureo na net

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Servisni paket za Windows 7 procureo na net
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 13:12
SP1 servisni paket (Service Pack 1) procureo je na Internet, a već ga je preko raznih piratskih sajtova preuzelo na hiljade korisnika.

Servisni paket za Windows 7 procureo na net

SP1 servisni paket (Service Pack 1) procureo je na Internet, a već ga je preko raznih piratskih sajtova preuzelo na hiljade korisnika.

Servisni paketi, kao i uvek, sadrže poboljšanja i softverske zakrpe, ispravljene bagove... Microsoftov tim zadužen za razvoj Windows operativnog sistema nedavno je objavio informacije o sadržaju ovog Service Packa.

U paketu će se naći manja osveženja operativnog sistema, potom unapređena aplikacija Remote Desktop sa RemoteFX tehnologijom. Tu će se naći i apdejti i poboljšanja koji su ranije mogli da se preuzmu putem Windows Update opcije.

Prvi utisci korisnika koji su probali Service Pack 1 odnose se na zadovoljstvo brzinom instaliranja servisnog paketa, koja je znatno kraća u odnosu na one koji su dolazili uz Windows Vista OS.

Iz Microsofta, za sada, nema informacija o datumu pojavljivanja prvog servisnog paketa za Windows 7.

(MONDO)

Ažurirao AcaN - 13.Travanj/Apr.2010 u 13:35
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 13:28
Juce sam procitao da je jos uvek beta, pa i rano je da skidamo.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 18:37
Ja imam original verziju, dobili preko faksa, tako da ni ne moram skidat piratiju... Smile

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:38
E konacno su se setili da ga izbace, mada sto kaze icemaher, trebalo bi sacekati jos malo sa skidanjem da vidimo kakve su reakcije drugih....
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:50

meni bre ova piratska radi ko satic  da cuknem u drvo 

nista ne koci i ne baguje za sad

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 06:39
Ja vas ljudi ne razumem. Koji god da imate (original, piratski), nikakavu razliku u radu sa istim, nećete primetiti.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 12:37
Pa znam, ja sam se samo hvalio da nam je faks dao origigi... LOLLOLLOLLOLLOL

Ne se ljutiš odmah, nije dobro za ten... LOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 12:51
Ne se ljutim, nego sam ljubomoran, što ga ja nemam! LOL

Ja ću ga skinuti............

Ažurirao AcaN - 14.Travanj/Apr.2010 u 12:51

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 12:53
A jbga, kao što i sam reče, nema neke razlike...

Btw, jel i na sedmici zeza onaj windows genuine advantage... sa updateima što je išao na xpu??

Meni je ovdje samo jednom bio i provjerio i miran... 

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 12:58
Što kaže Luka ja još nisam primetio da negde baguje

Acane pošalji gajbu Amstela ja ću da ti pošaljem "original", ima da ti radi dobro kao piratski LOL

Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 13:00
nešto se ne sećan ni jednom da je proverio, možda na početku, sad nešto ne znam!

Puno pitaš, davno bio Jul mesec prošle godine. To je neverovatno ( da kucnem u drvo), radi kao da je od juče, a kod kuće na desktop kompu svakih 2,3 meseca moram opet novi instaliriti, a ovde.........

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 13:04
Zbog toga moraš novi instalirat ili je ovako u k...cu??

Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 13:09
Ja sam instalirao u novembru i radi kao sat!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 13:13
Pa ti si frajer! LOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 13:17
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

nešto se ne sećan ni jednom da je proverio, možda na početku, sad nešto ne znam!

Puno pitaš, davno bio Jul mesec prošle godine. To je neverovatno ( da kucnem u drvo), radi kao da je od juče, a kod kuće na desktop kompu svakih 2,3 meseca moram opet novi instaliriti, a ovde.........

šta bre serem ja, kakav jul mesec (jeste da stoji da je direktorijum napravljen u julu,a tad ni lap top nisam imao LOL), ma novembar, kad se pojavio full i od tad radi extra

- Armin van Buuren

Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 13:25
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Pa ti si frajer! LOLLOLLOL

Jesam ako radi do sledećeg novembra LOL
Na vrh
AtoM-AnT View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AtoM-AnT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2010 u 23:18
Ja cu cekati dok se SP1 ne pojavi na Microsoft, od kud znam dal je to pravi SP1 ili neki virus pa da si opet poj..em kompjuter ko kad sam imao Vistu i instalirao jednu Beta verziju od Viste SP1...
Let The Force Be With You
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 06:45
Gledaj, pravi jeste, nije virus (naravno, ako naletiš na SP1), jedino što je beta verzija i dosta stvari nije još usavršeno.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.