Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

serije

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2005 u 08:27

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

majku mu, sa svima trejdas, a samom ne... smrc

;)

Ma brate, zadnji mail koji si mi poslao je bio onaj o dc++ ili odcom pa sam mislio da si uzeo malecku pauzu. I dalje si mi najdraži forumaš

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2005 u 12:14
hehe, kak volim da me se hvali... 
mala jest pauza, ispit je ovaj tjedan, a i drugi, ali ako ja slucajno nesto imam sto bi ti htio (najbolje da vidis na upload kataloga) samo se javi jer ti imas brdo toga sto bih trebao...

lijep pozdrav
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 21:08
imali li ko 24(sve tri sezone)?
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 21:49
inace ima ti i cetvrta sezona....
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 22:36
e jebiga zezno sam se ,znam da ima 74 epizode,pa ak ima ko nek javi na pm
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 12:49
Stigle su mi Mučke iliti u orginalu Only Fools And Horses. DVDrip. 6 sezona, 3 dvda. Prvih pet sezona je 240Mb (pola satne epizode), a šesta sezona je 450Mb jer su to 50minutne epizode.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
max_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj max_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2005 u 11:16
.

Ažurirao max_
Na vrh
max_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj max_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2005 u 15:08

.

Ažurirao max_
Na vrh
krtz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 19:50

mmmm ja bih menjao/kupio friendse zanima me varijanta sa titlom hr ili sr svejedno

pa neka se neko javi ...

pozdrav krs :)

Na vrh
mallicka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mallicka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 09:29
Tražim i ja Dražesne pupoljke svibanjske sa HR titlom....ako ima tko....mogla bih se mijenjati za Mućke....
Mallicka
Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 13:01
trazim star trek serije sa titlovima!!!!!
Na vrh
overl0rd_z View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj overl0rd_z Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 14:02
Imam ja sve ST-ove (sem TOS-a), X-Files, OZ,  South Park,  DBZ (273 ep.), Stargate SG1,  Farscape (prve dvije sezone),  Simspone.

Prodajem/mijenjam. :)
The weak shall perish!
Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 19:25

O over, i ti si ovdje....

Na vrh
Swatt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Swatt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2005 u 19:44
Od petka kreću Mućke na DVD-u uz jutarnji
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 10:24
Da ali te mućke će sto posto izdat najviše 5 dvd-a i onda će prestat toliko da sjebu kolekcionare. Tak je uvijek
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.