Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serije

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
leobar021 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 15:58

Ili ako se netko malo time pozabavi pa prevede sam...npr ja bih to mogao...iako meni titlovi nisu bitni ali vecini itekako jesu...Hm to je ipak veliki posao npr. prijatelje ,ako 1 epizoda traje oko pola sata meni bi za to trebalo minimum 2 sata ,doduse ako je engleski prevod moguce nabaviti to bi islo puno brze...

Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 16:03

Mogli bi se organizirat koga zanimaju serije pa npr.neka svatko prevede 3..4.. epizode ...imali bi prijevode za sve u roku od par dana.

Ja sam za to ali ne zelim i ne mogu to sam,ako podijelimo posao imat cemo svi sve prijevode

Jel to Ok ?

Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 16:08
Koja bi bila cena serije Alo Alo na DVD-u SVE EPIZODE? Da li saljes u SCG ako da ja je kupujem.
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 16:49
Koja je cijena????????????????
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 22:12

Zamolio bih vas sve koji imaju pitanje o bilo čem da se jave na Pm. Zahvaljujem

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 22:21
Originalno postovano od strane leobar021 leobar021 piše:

Mogli bi se organizirat koga zanimaju serije pa npr.neka svatko prevede 3..4.. epizode ...imali bi prijevode za sve u roku od par dana.

Ja sam za to ali ne zelim i ne mogu to sam,ako podijelimo posao imat cemo svi sve prijevode

Jel to Ok ?

To je super.Stvarno ako neko zna i umije i kuži se u prevođenje što nebi preveo i olakšao nekom drugom gledanje.

To je posao!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 11:31

Tako je ali koliko vidim svi bi gledali s prijevodom ali nebi nitko malo dao truda i preveo nije to neka filozofija ,samo malo volje treba ( tko zna engleski  )

P.S. Ja cu poceti prevoditi kada mi stignu "prijatelji" pa ako koga zanima neka se javi na PM pa cemo se dogovorit...

Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 04:20
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Evo imam ove serije pa zainteresirani neka se jave na pm!

Simpsoni, 8 DVDa, 14sezona+ nešto 15, DVD-rip
Alo Alo, 1 DVD, komplet, hrv titl,
Crna Guja (Black Adder), 1DVD, komplet,eng titl, DVD-rip
Futurama, 9 cda, 5 sezona,
Prijatelji (Friends), 4DVD, 9 sezona, 
Seinfeld, 2 DVDa, 9 sezona
South Park, 1 DVD, 7 sezona,
Star Trek: The Animated Series, 1 DVD, komplet
Nešto Red Dwarfa

Interesuju me: Crna Guja, Alo Alo i South Park!

Pa koliko?

[COLOR=blue]
-=::]ArtHas[::=-[/COLOR]
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 08:12

Ja bih preveo, ali volio bih da imam taj titl na engleskom da bude puno brže (a i lakše).

Evo, potražit ću titlove na engleskom na netu, i možemo prevoditi!

Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 21:39

Posalji na PM kad nadjes koji titl na engleskom ( ja sam poceo prevodit prijatelje...imam neke epizode kuci iako ovih dana cu uzeti sve ) Pa ako te to zanima javi se ( ali tko zna engleski ne dajem mu besplatno...tko ne zna rado cu mu ih dati ,stvar je principa !!! )

Znam otprilike tko ne zna s ovog foruma engleski i koji iskljucivo traze filmove s prijevodom ,njima cu poslati bez problema sve cim zavrsim...ne uskoro ,jer mi posao oduzima mnogo vremena ali u kratkom periodu bi to trebalo biti gotovo .Znam sto mislite ,nek ode jedan titl svi ce ga imati ,znam to i sam ali pitanje je zbog cega netko uopce radi titlove........ipak je to dugotrajan posao ,e pa ne znam ni sam ali znam jedno ,za par ljudi s ovog foruma koji su me ugodno iznenadili cu to i napraviti .Pa nek odluce sto s njima ....

Sto vi mislite o tome ?

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 21:50

Ja bih rado prevodio samo mi engleski i nije jača strana pa zato i nebi.Mislim, u redu je to ako prevedeš pa tražiš nešto više za takve serije ili slično al ako nekom to ide brzo što nebi napravio i fino podjelio sa svima

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 22:02
ja bih isto prevodio ali nek samo neko nabavi te titlove na engleskom
Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 17:51
Originalno postovano od strane leobar021 leobar021 piše:

Posalji na PM kad nadjes koji titl na engleskom ( ja sam poceo prevodit prijatelje...imam neke epizode kuci iako ovih dana cu uzeti sve ) Pa ako te to zanima javi se ( ali tko zna engleski ne dajem mu besplatno...tko ne zna rado cu mu ih dati ,stvar je principa !!! )

Znam otprilike tko ne zna s ovog foruma engleski i koji iskljucivo traze filmove s prijevodom ,njima cu poslati bez problema sve cim zavrsim...ne uskoro ,jer mi posao oduzima mnogo vremena ali u kratkom periodu bi to trebalo biti gotovo .Znam sto mislite ,nek ode jedan titl svi ce ga imati ,znam to i sam ali pitanje je zbog cega netko uopce radi titlove........ipak je to dugotrajan posao ,e pa ne znam ni sam ali znam jedno ,za par ljudi s ovog foruma koji su me ugodno iznenadili cu to i napraviti .Pa nek odluce sto s njima ....

Sto vi mislite o tome ?

Pogledaj na www.dvd.box.sk imas engleski titl za dosta epizoda prijatelja, nisan gleda za ostale serije ali ako mislis prevodit pogledaj prvo je li titl odgovara jer izgleda da nisu svi isti

Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 21:21
Ako nekog zanima Twin Peaks imam svih 29 epizoda na 1 dvd,bez prijevoda. Imam i pilot epizodu na divx-u i Fire walk with me divx.
Watch the weather change...
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 22:38
imam ti ja crnu guju

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.