Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serije na Blu-Ray-u
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serije na Blu-Ray-u

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serije na Blu-Ray-u
    Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 12:24
Zna li netko stranicu gdje je popis najavljenih serija za Blu-Ray?
Našao sam samo OVDE ali to je za filmove...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 13:50
jebo ih blu-ray da ih jebo, kreteni
ne mogu vjerovati kako netko moze biti toliko glup, ili toliko pametan biznisman, kako god da je, je**m mu mater u usta
Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 15:34
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 23:25
speedy kae bilo?
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 11:50

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

jebo ih blu-ray da ih jebo, kreteni
ne mogu vjerovati kako netko moze biti toliko glup, ili toliko pametan biznisman, kako god da je, je**m mu mater u usta

Nek se gone u ku...! Taman si prije pola godine kupim DVD-pržilicu i kaj sad? Sad budem moro kupit Blu-Ray? Neću! Protestiram! A kad kupim Blu-Ray onda ću za 6 mjeseci morati kupiti neko novo čudovište koje će pohranjivat 100GB na neki disk velićine floppy diskete!

Naravno, sad će i filmovi poćet izlazit na Blu-Rayu, pa igrice, pa programi, još malo pa nam neće trebati kompresije na kojima su se ljudi godinama mučili osmišljavajući bolje i bolje.

Svašta! A dam se kladiti da Blu-Ray neće zaživjeti! Meni je ipak draže spržit jedan film na jedan cd nego 6 filmova na DVD!

StefB
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 12:05
e pa bas to, ja kupi prizilicu pruije cca 2 mjeseca

jebo mi mater u usta
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 12:09
DVD i CD pržilica će još postojati toliko koliko već postoji cdrom u prodaji

a usto Blueray diskovi i pržilice (ako postoje???) će koštat gomile para tak da ćemo sniženje očekivat jedno za 2 godine.......

ne brinite ima vremena
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 12:29

Originalno postovano od strane Marjan Marjan piše:

DVD i CD pržilica će još postojati toliko koliko već postoji cdrom u prodaji

a usto Blueray diskovi i pržilice (ako postoje???) će koštat gomile para tak da ćemo sniženje očekivat jedno za 2 godine.......

ne brinite ima vremena

Evo cijena:

Blu-Ray player cca 1000$

Blu-Ray disc recordable 20-25$

Blu-Ray disc recordable double layer 60-70$

Ipak malo previše za sad!

StefB
Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 12:45
ova cjena medija neče kod nastolko koštati jer neče biti kvalitetan ko u americi ili u japanu!!!!
Zato i jesu ko nas dvd jeftini i za ku**c.
Još nisam nigdje našao cijenu blu-ray pržilice? Navodno da je premiera u americi u 5 mjesecu. 

Ažurirao Jack Bauer
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 13:05

Baš sam tražio, ali Blu-Ray pržilice, ak misliš na one koje se ugrade u komp još nema! Postoje samo tipa kojeg prikopčaš na TV.

Cijene:

Sony's BDZ-S77 >>>> 3000$

Panasonic DMR-E700BD >>>>> 2,780$

Dakle, jako visoke!

StefB
Na vrh
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 13:29
ne želim ispast glup,ali oće li se moć ovi dvd-i koje sada imamo gledat preko tih blue-ray govana?????????'
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 14:21

Da! Većina tih "govana" koji dolaze kao komponenta za komp imaju na sebi podršku za sve živo što je do sad napraljeno, osim za floppy!

Bar tako piše u specifikacijama koje sam ja našao.

StefB
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:02
O čemu vi? Nitko Vas ne tjera da kupujete Blu-Ray. DVD-ovi će stalno izlaziti kao što i kazete izlaze. To je kao da se bunite da imate miljon kazeta, a DVD izlazi... Blu-Ray može samo donijeti pojeftinjenje DVDova bilo jednoslojnih ili dvoslojnih, a i DVD pržilica... A najvažnije od svega donosi fenomenalnu sliku!

Ažurirao dajmiDivX
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:11
ja sam zadovoljan i sa slikom na divxu

a bunim se jer ne izmisle 10 puta manji video codec na kojem ce slika biti genijalna nego izmisle 10 puta veci medij. da izmisle codec ne bi zaradili toliko para kao od medija, eto, tome su bunim i je**m im mater u usta

kuzis?

kao ono sa onim lijekom koji sve lijeci, da ga puste u prodaju jako puno debelih guzica bi propalo, pizda ima materina kapitalisticka, neka ljudi umiru a oni ce punim djepove

zivio komunizam!!!!!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:18
Istina za codece, ali za mene je Nero Digital odličan. Daje 3 puta bolju sliku od XviD-a.

Ali razmisli malo za Blu-Ray. Razlika između njega i DVD-a će biti kao razlika između DivX-a i DVD-a? Ali što je tu zapravo bolje? To što češ kompresijom Blu-Raya na jednoslojni DVD dobiti daleko bolju sliku nego kompresijom dvoslojnog DVD-a na jednoslojni. Eto to je ono zbog čega mislim da je Blu-Ray dobra stvar.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:28
zamisli kompresiju recimo 30gb u 4,5gb
to je vrlo lose

a ovo 8 u 4,5 je odlicno, gubitak zna biti i do 50% ali je puno bolje od recimo 4,5gb u 700mb

no, vidjet cemo

ja nisam za bluray, nikako!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.