Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šerbedžija glumi čarobnjaka u zadnjem H. Potteru
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Šerbedžija glumi čarobnjaka u zadnjem H. Potteru

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Šerbedžija glumi čarobnjaka u zadnjem H. Potteru
    Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 15:44
Šerbedžija glumi Austrijanca Gregorovicha koji je dobar čarobnjak, izrađuje čarobne štapiće i bori se protiv zla. Lik ima dugu sijedu kosu i bradu.

U posljednjem nastavku filmskog serijala o čarobnjaku Harryju Potteru glumi Rade Šerbedžija (63). Za Jutarnji list opisao je kako se snašao u svijetu čarobnjaka iz Hogwartsa. U prvom dijelu zadnjeg nastavka 'Harry Potter i darovi smrti' Šerbedžija glumi Austrijanca Gregorovicha, dobrog čarobnjaka koji izrađuje čarobne štapiće i bori se protiv zločestog čarobnjaka. Njegov lik ima dugu sijedu kosu i bradu pa će se obožavatelji stoga morati dobro koncentrirati kako bi prepoznali našeg glumca.

24 sata

Ažurirao iromafia111 - 29.Lipanj/Jun.2010 u 16:42
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 15:50
Pa dobro, sad kad znamo koga glumi neće biti teško...
Barem mi koji ćemo gledati ovo... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 16:18
Tko ne bi prepoznao tu facu? LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 19:33
02.07.2010.
RADE ŠERBEDŽIJA U NOVOM FILMU O HARIJU POTERU NEPREPOZNATLJIV

Radetu Šerbedžiji u novom nastavku sage o malom čarobnjaku, "Hari Poter i relikvije smrti", pripala je uloga austrijskog čarobnjaka Gregorovića, koji se specijalizovao za izradu čarobnih štapića. Prvi deo filma u bioskopima bi se trebao naći u novembru ove godine, a drugi u julu 2011. godine. Šerbedžija je u filmu gotovo neprepoznatljiv. Inače, na setu je bilo svakodnevno više od 550 članova ekipe, a ovog glumca je oduševio i pristup glavnih glumaca koji ga smatraju glavnom zvezdom.

"Susreo sam na snimanju i one 'slavne dečake', Harija i onog drugog riđokosog, i onog trećeg, koji je kao negativac (imena im, naravno, ne znam). U međuvremenu su malo odrasli, ali valjda zbog uloga koje igraju i koje su se, čini se, odrazile i na njihove živote, kao da nisu dovoljno  porasli. Biće da je to stvar podsvesti koja im ne da da izrastu iz svojih uloga. Zbog toga bih zabranio deci da se bave filmom i pozorištem dok su mali. Šalim se, naravno, premda u šali ima i istine. Smatram da ko god misli da se ozbiljno bavi filmom i pozorištem ne treba to da čini dok je dete. Naravno, ima i izuzetaka. Bilo je i zabavno kad su me ti isti slavni dečaci videli i uglas povikali 'Boris the Blade'! To je moja uloga u filmu 'Sneč' Gaja Ričija koju očigledno obožavaju. Umalo da nisu tražili da im dam autograme, ha-ha. Eto, pomislih, što bi na to rekla moja ćerka Nina", kaže sa osmehom proslavljeni glumac.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 20:24
Rade je čarobnjak kako okreneš. Koliko god glupa i beznačajna bila neka njegova uloga, on je pretvori u umetnost. Volim tog čoveka užasno... (bez zadnjih namera, da se razumemo LOL)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.