Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sedam filmova u borbi za vizuelne efekte
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sedam filmova u borbi za vizuelne efekte

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sedam filmova u borbi za vizuelne efekte
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 22:38
08.01.2011.
SEDAM FILMOVA U BORBI
ZA OSKARA ZA VIZUELNE EFEKTE

Sedam filmova ušlo je u najuži izbor za Oskara za vizuelne efekte, saopštila je Američka filmska akademija. To je dalje sužavanje prošlomesečnog polufinalnog spiska od 15 ostvarenja. Na ovoj listi sada su: "Alisa u zemlji čuda", "Hari Poter i relikvije smrti 1. deo" i "Početak", "Hereafter", "Ajron men 2", "Tron: Legat" i "Scott Pilgrim vs. the World". Od sedam odabranih, pet će 25. januara dobiti nominacije za Oskare a pobednik će biti poznat 27. februara.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 22:42
Kakvih bi to efekata moglo biti u Hereafteru, da mi je znati... Ermm

Po meni mislim da će Tron osvojiti Oscara, iako još ga nisam pogledao... No, po pričama...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 22:52
ja sam mislio ili Inception ili Alice, ali kako stvari stoje, na moj zalost, bice to Tron. Daleko da je los film, ali nemam pojma..... Bolji mi je Alice in Wonderland
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 02:54
Ni jedna nominacija ne prolazi bez Harije Potera,Hereafter ni meni nije jasno kako,voleo bih da uzme oskara Alisa u zemlji cuda,Tim Burton je car
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 10:56
Pa kad je Harry obilježio generaciju, što ne bi bio nominiran...

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 11:56
Nemam neki izbor bas,ali ipak je od ovih sedam filmova najbolji Alisa u zemlji cuda!
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 15:35
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Pa kad je Harry obilježio generaciju, što ne bi bio nominiran...

Pa ko je rekao da Hari Poter ne treba biti nominovan

Ma Tim Burton je najbolji
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 15:40
Aha, ja razumio da si rekao zbog toga što misliš da ne bi trebao biti nominiran... LOLLOLLOL

Skoro svi filmovi imaju zapanjujuće efekte, bit će gusta trka...

Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2011 u 04:25
Ko je dobio? Jel' TRON? On definitivno ima najbolje efekte, tako je struktura filma zahtevala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.