Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - search bar
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

search bar

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jelena-maksimovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jelena-maksimovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: search bar
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 19:24
preko search bara imam bar sa vaznim linkovima , tako da ne mogu na improved search, nego moram da spell- ujem svaki naziv filma .....dal je to neki bug kod mene ??al ako ga ja imam onda se verovatno i drugima desava tako da dajte neki fix.... (al da ne bude iz 1 u 1 :D)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2011 u 22:02
Moraćeš malo detaljnije da opišeš problem ili daj sliku problema.
Na vrh
jelena-maksimovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jelena-maksimovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 00:28
dal moze neki print screen na neki mail???
ili da pokusam ovako - peske 
znaci kad pocnem pretragu , sve sto mi izlazi kao ponudjeno , ja ne vidim nego mi stoji iza :"vaznih linkova " znaci da mi u pretrazi on nudi naslov ali mi je sakriven iza , i ja moram da kucam full naziv filma da dobijem resenje......ne znam koliko sam objasnila al hvala unapred za azurnost...
ps. i nije neki cim da ja pisem ceo naziv filma, sve je to ustvari copy/paste.....al kad vecj moze bolje........pozdrav!!
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 00:32
To se dešava i meni od skorije

Ažurirao faithlessmary - 14.Lipanj/Jun.2011 u 00:36
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 00:33
Mislim da razumem ali pošalji mi printscreen na e-mail darije@titlovi.net
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 00:37
Eno samo za tebe Darije Wink
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 00:42
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

To se dešava i meni od skorije

Takođe i meni. Koristim Google Chrome. Ali pretraga se vidi normalno u Firefox-u. 

Ali jednostavno ne mogu napustiti Google ChromeLOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 01:20
Da, da, Chrome je problem... na drugim browserima ( FF, IE, Opera...) je ok. Ajde videću o čemu se radi...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.