| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Scenarista "DISTRIKTA 9" sprema još čudniji film |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Scenarista "DISTRIKTA 9" sprema još čudniji filmObjavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 23:21 |
|
Teri Tačel, pisac koji je dobio Oskar nominaciju za rad na scenariju "Distrikta 9" sa Nilom Blomkampom, se odlučio na još čudniji SF projekat baziran na kratkom filmu "Terminus" kanadskom reditelja Trevora Kouvuda. Kako sam Tačel kaže reč je o mešavini SF i fantazije. "Govori o kamenom stvorenju koje prati unaokolo čoveka pod stresom, čime mu unopšte ne pomaže u njegovom ionako teškom stanju", napominje pisac. Film je bio odlično primeljen a pošto sam Kouvud nije proširio priču, onda ga je Tačel kontaktirao kako bi napisao scenario. "Ispalo je malo veći izazov nego što sam očekivao. Sada sam na drugoj verziji scenarija i još nisam spreman da mu je pošaljem", otkriva Tačel |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |