Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Savjet za provjeriti kvalitet filma prije skidanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Savjet za provjeriti kvalitet filma prije skidanja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JebaloMater View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JebaloMater Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Savjet za provjeriti kvalitet filma prije skidanja
    Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2007 u 19:54
Naslov topica sam malo zgužvao da bi stao

Ne znam da li je neko več stavio ovaj topic ali ukoliko nije evo ja ču (aplauz i trube u pozadini).

Savjet vrijedi samo za linkove s wareza ( Rapidshare , Megaupload itd )

Svi mi smo več više puta doživjeli razočaranje nakon što smo skinuli 700mb ili još gore 1400mb fajlova s wareza i nakon raspakiranja dobili živčani slom zbog loše kvalitete . Ima za to rješenje

Ukoliko imate sumnju u kvalitetu slike jer nedostaju screenshotovi ili je veličina fajla u k...u (npr 873mb) skinite sam prvi fajl tj link - desni klik na fajl - Extract files - (dole lijevo uključite - Keep broken files - kliknite OK i to je to.

Taj fajl od 100mb bez problema možete otvoriti s VLC playerom i provjeriti kvalitetu . VLC player ponekad može otvoriti i torrent fajl nakon što ste skinuli samo nekoliko % tog filma ali to ovisi o tome jeste li skinuli sam početak filma .

Isto možete ako imate više skinutih fajlova tog filma ali onda prvi fajl odvojite u odvojeni folder .

Ako niste shvatili ovaj proces napravite reply pa ču pojasniti ( problem može biti samo ako imate win-rar s ne-engleskim jezikom instaliran pa ste malo zbunjeni )

Savjet za provjeriti kvalitetu filma prije skidanja : http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=15084

Ne vozi dok piješ , mogao bi udariti nekog klošara i sve proliti
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2007 u 20:53
Jeste bilo, ali nije zgoreg malo obnoviti gradivo....

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=13223&KW=kvalitet&PID=537420#537420

U već napisanom postu ima još jednog načina, ali je ovaj svakako jednostavniji....
U svakom slučaju hvala za post!!!!Clap Wink
Na vrh
batika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 00:00

daj molim te za hrvatski win rar recimo

batika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.