| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Savjet za provjeriti kvalitet filma prije skidanja |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JebaloMater
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Savjet za provjeriti kvalitet filma prije skidanjaObjavljeno: 19.Rujan/Sep.2007 u 19:54 |
|
Naslov topica sam malo zgužvao da bi stao
Ne znam da li je neko več stavio ovaj topic ali ukoliko nije evo ja ču (aplauz i trube u pozadini). Savjet vrijedi samo za linkove s wareza ( Rapidshare , Megaupload itd ) Svi mi smo več više puta doživjeli razočaranje nakon što smo skinuli 700mb ili još gore 1400mb fajlova s wareza i nakon raspakiranja dobili živčani slom zbog loše kvalitete . Ima za to rješenje Ukoliko imate sumnju u kvalitetu slike jer nedostaju screenshotovi ili je veličina fajla u k...u (npr 873mb) skinite sam prvi fajl tj link - desni klik na fajl - Extract files - (dole lijevo uključite - Keep broken files - kliknite OK i to je to. Taj fajl od 100mb bez problema možete otvoriti s VLC playerom i provjeriti kvalitetu . VLC player ponekad može otvoriti i torrent fajl nakon što ste skinuli samo nekoliko % tog filma ali to ovisi o tome jeste li skinuli sam početak filma . Isto možete ako imate više skinutih fajlova tog filma ali onda prvi fajl odvojite u odvojeni folder . Ako niste shvatili ovaj proces napravite reply pa ču pojasniti ( problem može biti samo ako imate win-rar s ne-engleskim jezikom instaliran pa ste malo zbunjeni ) |
|
|
Savjet za provjeriti kvalitetu filma prije skidanja : http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=15084
Ne vozi dok piješ , mogao bi udariti nekog klošara i sve proliti |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2007 u 20:53 |
|
Jeste bilo, ali nije zgoreg malo obnoviti gradivo....
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=13223&KW=kvalitet&PID=537420#537420 U već napisanom postu ima još jednog načina, ali je ovaj svakako jednostavniji.... U svakom slučaju hvala za post!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
batika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 07.Listopad/Oct.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 38 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 00:00 |
|
daj molim te za hrvatski win rar recimo
|
|
|
batika
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |