| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Savage Grace (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Savage Grace (2007)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2013 u 01:47 |
|
Savage Grace (2007) ![]() IMDb Režija: Tom Kalin Scenarij: Howard A. Rodman, prema djelu Natalie Robins Žanr:Drama Jezik: Engleski, Francuski, Španski Država: španija, USA, Francuska Trajanje: 97 min Julianne Moore ... Barbara Baekeland Stephen Dillane ... Brooks Baekeland Anne Reid ... Nini Daly Martin Huber ... Aschwin Lippe Minnie Marx ... Midge Vanden Heuvel Jim Arnold ... Joost Vanden Heuvel Mapi Galán ... Simone Lippe Barney Clark ... Tony at 12 Abel Folk ... Carlos Durán Belén Rueda ... Pilar Durán Simón Andreu ... Jean Pierre Souvestre Eddie Redmayne ... Antony Baekeland Elena Anaya ... Blanca Unax Ugalde ... Black Jake Martínez Melina Matthews ... Lorna Moffat Istinita priča o Barbari Daly (Moore) koja se udala u visoko društvo. Njezin suprug bio je zgodni Brooks Baekeland (Dillane), nasljednik Bakelite obitelji koja se obogatila proizvodnjom plastike. Iako prelijepa i karizmatična, Barbara je crna ovca u visokom društvu. Njihov jedini sin Tony (Redmayne) je homoseksualac i u očima svog oca potpuni promašaj dok je njegova povezanost s majkom postala prava opsesija. Prevod je uradio kvrle TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |