Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sa-rang Aka A Love (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sa-rang Aka A Love (2007)

Sa-rang

Sa-rang (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

104 min

Režija:

Kwak Kyung-taek

Scenarij:

Kwak Kyung-taek

Glavne uloge:

Kim Min-joon
  >  Chi-kwon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sa-rang Aka A Love (2007)
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 07:03
Fina kombinacija ljubavne priče i gangsterskog filma, ne bez noir tona, tipično korejsko mešanje žanrova koje uglavnom zadovoljava oba pravca. Dakle u pitanju je nežan i topao film o velikoj ljubavi koja datira iz školskih dana, ljubavi koja opstaje uprkos svim tragedijama i preprekama, tako živa a opet nedostižna. LOL

Priča počinje u Busanu,njegovoj siromašnoj četvrti, ozloglašenoj po čvrstim i mutnim tipovima, mestu gde se tada još mali In-ho ludo zaljubljuje u povučenu Mi-ju, i od tog momenta pa sve do samog kraja, In-ho žrtvuje sve zbog te ljubavi, konstantno na sebe privlačeći samo nesreću. 

Svideo mi se filmić, rekoh, po sredi je topla i tužna ljubavna priča,ne prelazi granicu sa patetikom (biva gusto,no drži se) i iako nema kakvu dublju crtu, čak mi se nameće pitanje do koje mere su ovakve ljubavi mitovi a ne deo svakodnevnice, ipak mi je legao, volim da verujem, šta me briga.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.