| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Santa Paws 2: The Santa Pups (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Santa Paws 2: The Santa Pups (2012)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2014 u 13:22 |
|
Santa Paws 2: The Santa Pups (2012) ![]() Žanr: Avantura, Porodični Trajanje: 88 min Država: SAD Jezik: Engleski Režija: Robert Vince Scenari0: Philip Fracassi, Anna McRoberts Uloge: Cheryl Ladd ... Gđa Mraz Danny Woodburn ... Eli Kaitlyn Maher ... Sarah Reynolds Pat Finn ... Deda Mraz Paul Rae ... Jeb Gibson "Novi" Diznijev praznični klasik u kojem "glumi" potpuno novi okot psića koji govore je savršen za celu porodicu... Gđa Mraz putuje u Pinevile, a sa njom se u sankama švercaju i razigrani Štenci. Dovodeći vragolije do potpuno nove razine, Štenci ispunjavaju želje razigrane dece iz Pinevillea. Ali nešto kreće po zlu kad jedan dečak poželi da duh Božića nestane. Gđa Mraz i Štenci se sad utrkuju sa vremenom kako bi spasili Božić na celom svetu... Magična i topla priča prepuna nade, radosti i božićnog duha. Prevod uradila CaRiMa Ažurirao bojan969 - 12.Kolovoz/Aug.2016 u 19:25 |
|
![]() |
|
CaRiMa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
AKA Mirna N. Pridružen: 31.Listopad/Oct.2012 Status: Offline Points: 1280 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2016 u 19:08 |
|
Prošlost bješe sjajna,
budućnost nam je tajna, ali sadašnjost je dar i treba ga otvoriti odmah! |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2016 u 00:17 |
|
Hvala CaRiMa ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2016 u 23:23 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |