Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Santa Clarita Diet (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Santa Clarita Diet (2017)

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

komedija, horor

Autor:

Victor Fresco

Glavne uloge:

Drew Barrymore
  >  Sheila Hammond
Timothy Olyphant
  >  Joel Hammond
Skyler Gisondo
  >  Eric Bemis
Liv Hewson
  >  Abby Hammond
Mary Elizabeth Ellis
  >  Lisa Palmer
Richard T. Jones
  >  Rick
Ricardo Chavira
  >  Dan Palmer
Joy Osmanski
  >  Alondra
Thomas Lennon
  >  Principal Novak
Deobia Oparei
  >  Loki Hayes
Terry Walters
  >  Mia
Nia Renee Hill
  >  Leslie
Portia de Rossi
  >  Dr. Cora Wolf
Scott Beehner
  >  Bill
Natalie Morales
  >  Anne Garcia

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Santa Clarita Diet (2017)
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2017 u 01:24
Prijevode radi zaboravko2 👍
Na vrh
korleone View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korleone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 20:58
Fina serija, svidja mi se konacno malo drugaciji pristup zombi fenomenu. Naravno, ima propusta i stvari koje mi ponekad smetaju, ali sve u svemu zabavna serija. Kraj je malo nagao i nekako nedovrsen, ocigledno da spremaju (nadaju se?) drugu sezonu.
Na vrh
NemanjaMikser View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NemanjaMikser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:49
Super je serija,dobro je da nas nisu ocrnili,kao što umeju ameri..
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 20:16
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2018 u 00:23

Vaistinu objavljena.

Posle  prve epizode moj prvi utisak je bio da je ovo toliko grozno da mi se dopada. Pravi bizarni i gnusni trešeraj koji počinje odmah posle kratkog uvoda. Utisak mi nije bio varljiv i nastavih dalje sa serijom koja nije za one sa slabim stomakom. Serija je urnebesna a ono što mi se naročito svidelo je kako se Dru i Olifant nadopunjuju. Njih dvoje su kao jedan dobar Dekster koji tamani kriminalce. To što dotična počinje da živi i luduje tek posle smrti je svojevstan paradoks koji daje seriji na kvalitetu.

Olifant je sjajan, toliko je dobar da je premašio sva moja očekivanja. Bio je solidan u Dedvudu, dobar kao Pravednik dok je ovde pravo otkrovenje.

Umalo da zaboravim na Srblju iz koje je kleti virus. Nju Olifant upoznaje preko naše zastave i to je bilo malo prebrzo. Srbi su inače imuni na zombititis. Mogu to da otkrijem jer u ovoj sezoni nema neku ulogu u seriji. Holivuđani koji su prisvojili vampire Srbiju prvi pur spominju u filmu Cat People (1942). Posle toga sledi pauza pa film koji izgleda kao da je Deretić bio knsultant na snimanju. Mislim na film Flesh for Frankenstein (1973) u kom su Srbi poslužili kao osnovna sirovina jer su narod najstariji i rasno superiorni. LOL

Sve u svemu, preporuka i nezaboravne poslednje scene. Ko ne veruje neka se uveri kakav je Olifant na kraju kada razgovara sa čikom u belom.

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 16:42
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2018 u 21:53
  Vest je dobra i to je jedini komentar. Kakve sam sreće, predomisliće se.

Drugu još nisam odgledao, doći će i ona na red kad se pojavi prevod.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2018 u 20:20
Prijevode za 2 sezonu radi MiroslavP1940 👍
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2019 u 02:29

Završio sam drugu sezonu koja ne zaostaje mnogo za prvom. Bizarnost i morbidarije su začinjene u par epizoda začinjene humorom kakav nisam očekivao. Na primer, da li je nacoš u invalidskim kolicima ugrožena manjina koja (ne)zaslužuje da završi u frižideru. Neobični bračni par je našao uzrok bolesti koja se proširila na više ljudi. Usamljen slučaj preti da preraste u epidemiju koja će najverovatnije biti tema sledeće sezone.

Da ne dužim, zadovoljan sam viđenim.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2019 u 00:51
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 08:40
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2019 u 23:14
Otkazano nakon 3. sezone Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.