Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Santa Clarita Diet (2017) |
Odgovori |
Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2017 u 01:24 |
Prijevode radi zaboravko2 👍
|
|
korleone
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 31.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Fina serija, svidja mi se konacno malo drugaciji pristup zombi fenomenu. Naravno, ima propusta i stvari koje mi ponekad smetaju, ali sve u svemu zabavna serija. Kraj je malo nagao i nekako nedovrsen, ocigledno da spremaju (nadaju se?) drugu sezonu.
|
|
NemanjaMikser
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 20.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Lazarevac Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Super je serija,dobro je da nas nisu ocrnili,kao što umeju ameri..
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Obnovljeno za 2. sezonu
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 90101 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Vaistinu objavljena. Posle prve epizode moj prvi utisak je bio da je ovo toliko grozno da mi se dopada. Pravi bizarni i gnusni trešeraj koji počinje odmah posle kratkog uvoda. Utisak mi nije bio varljiv i nastavih dalje sa serijom koja nije za one sa slabim stomakom. Serija je urnebesna a ono što mi se naročito svidelo je kako se Dru i Olifant nadopunjuju. Njih dvoje su kao jedan dobar Dekster koji tamani kriminalce. To što dotična počinje da živi i luduje tek posle smrti je svojevstan paradoks koji daje seriji na kvalitetu. Olifant je sjajan, toliko je dobar da je premašio sva moja očekivanja. Bio je solidan u Dedvudu, dobar kao Pravednik dok je ovde pravo otkrovenje. Umalo da zaboravim na Srblju iz koje je kleti virus. Nju Olifant upoznaje preko naše zastave i to je bilo malo prebrzo. Srbi su inače imuni na zombititis. Mogu to da otkrijem jer u ovoj sezoni nema neku ulogu u seriji. Holivuđani koji su prisvojili vampire Srbiju prvi pur spominju u filmu Cat People (1942). Posle toga sledi pauza pa film koji izgleda kao da je Deretić bio knsultant na snimanju. Mislim na film Flesh for Frankenstein (1973) u kom su Srbi poslužili kao osnovna sirovina jer su narod najstariji i rasno superiorni. Sve u svemu, preporuka i nezaboravne poslednje scene. Ko ne veruje neka se uveri kakav je Olifant na kraju kada razgovara sa čikom u belom. |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Obnovljeno za 3. sezonu
|
|
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vest je dobra i to je jedini komentar. Kakve sam sreće, predomisliće se. Drugu još nisam odgledao, doći će i ona na red kad se pojavi prevod.
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prijevode za 2 sezonu radi MiroslavP1940 👍
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(2)
|
Završio sam drugu sezonu koja ne zaostaje mnogo za prvom. Bizarnost i morbidarije su začinjene u par epizoda začinjene humorom kakav nisam očekivao. Na primer, da li je nacoš u invalidskim kolicima ugrožena manjina koja (ne)zaslužuje da završi u frižideru. Neobični bračni par je našao uzrok bolesti koja se proširila na više ljudi. Usamljen slučaj preti da preraste u epidemiju koja će najverovatnije biti tema sledeće sezone. Da ne dužim, zadovoljan sam viđenim.
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Otkazano nakon 3. sezone
|
|
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |