| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sanghaj Aka Shanghai Gypsy (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sanghaj Aka Shanghai Gypsy (2012)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2013 u 20:08 |
|
Sanghaj (2012) * Shanghai Gypsy * ![]() IMDb Režija: Marko Nabersnik Scenarij: Marko Nabersnik Žanr: Drama Jezik: Slovenski, Romski, Talijanski Država: Slovenija Trajanje: 120 min Visar Vishka ... Lutvija Belmondo Mirga Asli Bayram ... Amanda Senad Basic ... Ujas Mirga Marjuta Slamic ... Phirav Pao Jasna Diklic ... Baka Rajka Miodrag Trifunov ... Deda Jorga Bojan Emersic ... Gabrijel Galic Sasa Petrovic ... Sulij Barjaktarij Vlado Novák ... Joze Sfiligoj Ivo Ban ... Polde Seruga Andjelo Kontrec ... Mladi Belmondo Anja Gujt ... Belmondo's Sister 1 Natalija Sarkezi ... Belmondo's Sister 2 Šanghaj je priča o četiri generacije romske obitelji Mirga. Lutvija Belmondo Mirga, kralj Roma, stvara romsko selo i naziva ga Šanghaj. Belmondo živi od krijumčarenja i njegova moć postaje velika. Unosan posao počinje prijetiti Belmondovom osobnom životu. Prevod je uradio stipa91 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |