Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sal-in-ja Ri-po-teu AKA Murderer Report (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sal-in-ja Ri-po-teu AKA Murderer Report (2025)

Sal-in-ja Ri-po-teu

Sal-in-ja Ri-po-teu (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

107 min

Režija:

Young-Jun Cho

Scenarij:

Young-Jun Cho

Glavne uloge:

Jung Sung-il
  >  Yeong Hun
Kwon Oh-jung
  >  Gang leader
Hwang Ji-ah
  >  Ye Rin
Choi Kwang-il
  >  Detective Cho
Kim Tae-Han
  >  Han Sang U
Cho Yeo-jeong
  >  Seon Ju
Kim Joon-bae
  >  Han Sang-woo
Choi Soo-im
  >  Yeong Hun's wife

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sal-in-ja Ri-po-teu AKA Murderer Report (2025)
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 15:58
Okej film,zanimljiv za gledanje, ali nije me baš toliko oduševio 
da bi mu dao neku preveliku ocenu. Od mene samo ocena 6/10. 

Sačekajte prevod (najavljen je) pa pogledajte ovaj film, 
nije vrhunski film ali definitivno vredi pogledati. Thumbs Up
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 22:41
Hvala, i prevodiocu i Vracarcu na preovdu, odmah ovog casa gledam, pa ako film izdrzi moj''strasni sud'' bice dovbro...
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 23:26
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Odmah ovog časa gledam, pa ako film izdrži moj''strašni sud'' biće dobro...

Izdržaće, ima film snagu, mislim da će ti se dopasti.
Na vrh
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 01:12
Dobar film, nije nesto kompikovan a ni wau.. ali drzi paznju i dobra prica. Sve preporuke..
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 17:00

Odgovara za verziju yts.bz
Originalan film, sa atmoferom i neizvesnoscu do samog kraja. Ima gomilu dijaloga i sve cestitke Vracarcu za koplikovano i zahtevno prevodjenje. Iznad je proseka film, ispunio je osnovni zahtev filma  da zaintrigira od samog pocetka  gledaoca i da mu svo vreme drzi paznju.  Ocena 6.5 , vredno gledanja zbog interesantne i neobicne teme kao i samog filmskog pristupa temi.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2026 u 18:15
Red Contratiempa, pa red Dextera. LOL Cool

Sve u svemu, prilično zabavan psihološki triler sa finim zapletima, koji drži pažnju. Igra mačke i miša između novinarke i serijskog ubice, oličena u visprenim dijalozima, poseban je štih ovog ostvarenja. Međutim, da bi dobio najvišu ocenu, možda mu nedostaje malo jači faktor iznenađenja prilikom raspleta, tako karakterističan za vrhunske trilere. No mislim da ćete i pored određenih manjkavosti, uživati u istom.

Neki od vas će verovatno prepoznati glumicu koja je igrala u Parazitu. Thumbs Up

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 00:30

Glavnu glumicu koja je igrala klasicnu ''kokosku'' van svake zivotne realnosti u filmu  Parazit , nisam uopste prepoznao. Vracarac prijanto si me iznenadio, daj nesto u ovome stilu....
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 08:41
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Glavnu glumicu koja je igrala klasicnu ''kokosku'' van svake zivotne realnosti u filmu  Parazit , nisam uopste prepoznao. Vracarac prijanto si me iznenadio, daj nesto u ovome stilu....

Će bidne, ako naleti. LOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 17:09
Interesantan psihološki triler ali rasplet je trebao da bude kreativniji. I ovako je zadovoljavajuć i vredi ga pogledati.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2026 u 13:52
Imam na spisku za gledanje )
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2026 u 06:58
Odličan film, baaaš odličan. Samo je pitanje vremena kad će amerikanci da snime remake, a i neka će, ovo vrijedi gledati više puta. Korejci, živi i zdravi mi bili, svaka čast.

Ažurirao TotenhemovFanatik - 30.Sijecanj/Jan.2026 u 23:18
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2026 u 23:54
Mali kuriozitet u vezi filma. Otkako je Iga Biva postavio recenziju za pomenuto ostvarenje, broj skidanja prevoda se za vrlo kratko vreme učetvorostručio. Šta ti znači moć marketinške kampanje, čudo jedno. LOLLOLLOL
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2026 u 11:02
Pa dobro to i jeste manje vise svrha ovog foruma da se predstave filmovi i serije koje smo inace propustili ili cak nikad nismo ni culi za njih. Samo tako nek se nastavi 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2026 u 12:00
Ne gledam ostvarenja ispod ocene 8,4.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2026 u 12:24
Ma Mizi ne gledas ti nista sem Kjubrikovo sletanje na mesec SmileSmile
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2026 u 12:40
Gleda dokumentarac i daje podršku Bonnie Blue Wink
i pita se gde je Orko, dabome .

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2026 u 13:16
Hahaha to je ustvari detaljno i tacnije
Na vrh
Djansla10 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djansla10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2026 u 22:51
Dobar film. Uvod, zaplet, rasplet. Sve dobro urađeno. 8/10
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2026 u 08:21
Dobar film i nista vise od toga,zaplet i rasplet vec od polovine filma se naslutio ,sve vreme sam cekao nesto sto ce me iznenaditi na kraju ali djaba. Ali sve u svemu nije lose, Korejci mogu to mnogooo bolje.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2026 u 12:16
odličan. najbolje od onoga što sam gledo iz 2025te. gledanje pod mus
Aaa?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.