| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sa-rang Aka A Love (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sa-rang Aka A Love (2007)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 07:03 |
|
Fina kombinacija ljubavne priče i gangsterskog filma, ne bez noir tona, tipično korejsko mešanje žanrova koje uglavnom zadovoljava oba pravca. Dakle u pitanju je nežan i topao film o velikoj ljubavi koja datira iz školskih dana, ljubavi koja opstaje uprkos svim tragedijama i preprekama, tako živa a opet nedostižna.
![]() Priča počinje u Busanu,njegovoj siromašnoj četvrti, ozloglašenoj po čvrstim i mutnim tipovima, mestu gde se tada još mali In-ho ludo zaljubljuje u povučenu Mi-ju, i od tog momenta pa sve do samog kraja, In-ho žrtvuje sve zbog te ljubavi, konstantno na sebe privlačeći samo nesreću. Svideo mi se filmić, rekoh, po sredi je topla i tužna ljubavna priča,ne prelazi granicu sa patetikom (biva gusto,no drži se) i iako nema kakvu dublju crtu, čak mi se nameće pitanje do koje mere su ovakve ljubavi mitovi a ne deo svakodnevnice, ipak mi je legao, volim da verujem, šta me briga.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |