| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rosemary's Baby (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rosemary's Baby (2014)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2014 u 02:15 |
|
Rosemary's Baby (2014) ![]() IMDb Režija: Agnieszka Holland. Scenarij: Scott Abbot, prema romanu Ire Levina Žanr: Drama, Horor, Misterij Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 1 sezona / 2 epizode / 170-240 min Zoe Saldana ... Rosemary Woodhouse (2 episodes, 2014) Patrick J. Adams ... Guy Woodhouse (2 episodes, 2014) Carole Bouquet ... Margaux Castevet (2 episodes, 2014) Christina Cole ... Julie (2 episodes, 2014) Jason Isaacs ... Roman Castevet (2 episodes, 2014) Olivier Rabourdin ... Commissioner Fontaine (2 episodes, 2014) François Civil ... Jacques (2 episodes, 2014) Rosemarie La Vaullée ... Victoria Plasir (2 episodes, 2014) Eva Lutz ... Laura Veaulieu (2 episodes, 2014) Wojciech Pszoniak ... Mr. Wees (2 episodes, 2014) Hiro Uchiyama ... Yoshiro Kawashiri (2 episodes, 2014) NBC-jev televizijski remake je režirala nagrađivana poljska režiserka Agnieszka Holland. Ova četverosatna mini serija je adaptacija klasičnog romana autora Ira Levina i filma Romana Polanskog iz 1968. godine, modernizirana je i smještena u današnje vrijeme. Priča o mladoj Rosemary Woodhouse i njenom mužu koja sumnja da su njeni susjedi članovi satanističkog kulta, i da su svoju pažnju usmjerili na bebu koju Rosemary nosi. Prevode je uradio: Billy Mahoney TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |