Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Robocop (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Robocop (2014)

RoboCop

RoboCop (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

117 min

Režija:

José Padilha

Scenarij:

Michael Miner
, Edward Neumeier
, Joshua Zetumer

Glavne uloge:

Samuel L. Jackson
  >  Pat Novak
Gary Oldman
  >  Dr. Dennett Norton
Jennifer Ehle
  >  Liz Kline
Michael Keaton
  >  Raymond Sellars
Marianne Jean-Baptiste
  >  Chief Karen Dean
Jay Baruchel
  >  Tom Pope
K.C. Collins
  >  Andre Daniels
Abbie Cornish
  >  Clara Murphy
Aimee Garcia
  >  Jae Kim
Patrick Garrow
  >  Antoine Vallon
Jackie Earle Haley
  >  Rick Mattox
Douglas Urbanski
  >  Mayor Durant
Michael Kenneth Williams
  >  Jack Lewis
Joel Kinnaman
  >  Alex Murphy
Joel Kinnaman
  >  RoboCop
John Paul Ruttan
  >  David Murphy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Robocop (2014)
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2013 u 15:26

Već sam pisao svoj stav na blogu o rimejk filmovima: to vam dođe kao da vas neko pita hoćete li žvaku, vi pristanete a on vam ispljune neukusnu i prežvakanu smesu iz svojih ustiju i da vam je. A to konktretno mislim za filmove legendarnog reditelja Pola Verhovena čiji su kultni filmovi dovoljni sami sebi. Nakon snimanja besmislenih i suvišnih nastavaka za Starship Troopers, Basic Instinct kao i rimejka Total Recall-a na redu za “obradu” je stigao i Robocop. Stigao je novi trejler za ovaj film pa možete u nastavku pogledati njegovu prevedenu verziju.

Verhovena verzija Robokapa je bio vrhunac njegove karijere, vrhunac nasilja, vrhunac revolta. 25 godina kasnije stiže njegov rimejk, i čim je bio najavljen pobudio je pažnju ljubitelja filmova a ponajviše fanove Robo policajca. Na papiru, gledajući ekipu koja radi na filmu, možemo reći da kastong nije nimalo loš: pored Joel-a Kinnaman-a koji tumači ulogu policajca Alex-a Murphy-a tu su i Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish i Jackie Earle Haley.

Film je najpre trebao režirati Darren Aronofsky koji je napustio projekat zbog neslaganja sa Sony Pictures-om (što možda i dokazuje da “nešto smrdi u državi Danskoj”) te je štafetu preuzeo José Padilha. Čak četvoro scenarista je radilo na scenariju filma, ne radi se o početnicima jer su radili na filmovima poput Gran Torino, Basic ili Zodiac, ali okviri koje im je Sony nametnuo su im dosta vezali ruke. Recimo na primer, činjenica da je film rangiran PG13 (dozvoljen deci do 13 godina) što je po meni velika mana jer je daleko od ultra nasilja originalnog filma po kome je inspirisan. Wait and see…možda grešim. Film izlazi u američke bioskope februara 2014 godine..

u boji sci-fi akcioni film, SAD, 2014

reditelj: José Padilha
scenario: Michael Miner, Edward Neumeier, Nick Schenk, David Self, James Vanderbilt
kompozitor: Pedro Bromfman
snimatelj: Lula Carvalho
producent: Marc Abraham, Gary Barber, Roger Birnbaum, Brad Fischer, Mike Medavoy
montažer: Daniel Rezende

uloge:
Samuel L. Jackson (Pat Novak)
Gary Oldman (Dr. Robert Norton)
Joel Kinnaman (Alex Murphy / RoboCop)
Abbie Cornish (Ellen Murphy)
Michael Keaton (Raymond Sellars)
Jay Baruchel (Pope)
Jackie Earle Haley (Maddox)
Jennifer Ehle (Liz Kline)

Ažurirao mega games - 20.Studeni/Nov.2013 u 15:26
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2014 u 19:44

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2014 u 01:44

Bambula hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2014 u 20:51
Solidan je ovo film. Nedostaje mu malo više brutalnosti što je iznuđeno PG13 rejtingom i protivnik dostojan snage Robocopa. 
Najzanimljiviji trenutak - Robocop pravljen i testiran u Kini. LOL
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
aleksandar83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2014 u 11:38
 RoboCop iz 1987 sa fantasticnom glumom Peter Wellera kao RoboCop-a za mene je najbolji film svih vremena. Rimejk RoboCop-a je stvarno dobar film,nova prica,drugacija zamisao filma. Voleo bi nastavak da se snimi. Zao mi je samo sto je PG13,jer smo mi navikli na R RoboCopa.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2014 u 11:50
Originalno postovano od strane aleksandar83 aleksandar83 piše:

Zao mi je samo sto je PG13,jer smo mi navikli na R RoboCopa.

I meni je ovo zasmetalo. Otvorena brutalnost je bila zaštitni znak prvog filma. 
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.