| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain (2021)Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 19:46 |
|
ODLIČNO
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2384 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 21:38 |
|
Ptica trkačica???
Ne znam ko je dotični, ali ako se budem zainteresirao, neću se dvojbiti da pogledam snimljeni materijal. |
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 12:28 |
|
Ali zasto snimanje filma o njemu. Cime je pa to on zaduzio svet pa da zasluzi film o njemu. Pre bih pogledao emisiju o Stevi Karapandzi
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 15:50 |
|
Ne mogu da zamislim to da se za Stevu veže Asia Argento 😊❤️, bilo je valjda više od pukog talenta i šarma, popularnosti Bordena, ljudi čiji rad pratim su ga videli kao ljudinu, prijatelja, pogledaću verovatno filmić, dokumentarci su mi bliži, neuporedivo, od filmovanih biografija, dođu mi kao zamena za tv emisije ponekada, mogu biti interesantni dovoljno, svakako mi inače piče u pozadini dok radim ili tek odmaram po stanu, nije da gorim od nestrpljenja da ih vidim i budno pratim 😂 prosto nisam u stanju gledati tv program, nije da ga uopšte imam u stanu 😂
Možda bih tako gledao i film o Karapandži, bio je jedini znani kuvar u mojem da kažemo domu, u porodici, kada sam bio još majušan puppet, no opet, to bi me samo podsetilo na to da mi je čitava porodica već neko vreme pod zemljom a ta vrsta nostalgije i nekakvog žala za osamdesetim je meni predaleka, pa mi je iz tog razloga da kažemo zanimljivije ovako nešto od Karapandže. Što ne znači da ne volim dodati i koju žličicu vegete u svoja jela. 😊 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |