| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Road to Morocco (1942) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Road to Morocco (1942)Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2014 u 15:05 |
|
Road to Morocco (1942) ![]() IMDb Režija: David Butler Scenarij: Frank Butler, Don Hartman Žanr: Avantura, Komedija, Obiteljski, Muzički, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 82 min Bing Crosby ... Jeff Peters Bob Hope ... Orville 'Turkey' Jackson / Aunt Lucy Dorothy Lamour ... Princess Shalmar Anthony Quinn ... Mullay Kasim Dona Drake ... Mihirmah Vladimir Sokoloff ... Hyder Khan Mikhail Rasumny ... Ahmed Fey George Givot ... Neb Jolla Komedija o bezbrižnim slijepim putnicima, Jeffu i Orvillu koji dožive brodolom na Mediteranu i završe na marokanskoj pustoj obali, te se uskoro natječu za naklonost marokanske princeze Shalmar. NAGRADE: 1943 - Academy Awards, USA Frank Butler, Don Hartman; nominacija nagrade Oscar za najbolji originlni scenarij Loren L. Ryder, nominacija nagrade Oscar za najbolji zvuk Prevod je najavio: paid in full |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2014 u 20:13 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |