Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rise of the Planet of the Apes (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rise of the Planet of the Apes (2011)

Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Planet majmuna: Postanak

Godina:

2011

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

105 min

Režija:

Rupert Wyatt

Scenarij:

Pierre Boulle
, Rick Jaffa
, Amanda Silver

Glavne uloge:

John Lithgow
  >  Charles Rodman
Brian Cox
  >  John Landon
Jay Caputo
  >  Alpha
Tom Felton
  >  Dodge Landon
James Franco
  >  Will Rodman
Jamie Harris
  >  Rodney
David Hewlett
  >  Hunsiker
Karin Konoval
  >  Maurice
Tyler Labine
  >  Robert Franklin
Ty Olsson
  >  Chief John Hamil
David Oyelowo
  >  Steven Jacobs
Richard Ridings
  >  Buck
Andy Serkis
  >  Caesar
Terry Notary
  >  Rocket
Christopher Gordon
  >  Koba
Devyn Dalton
  >  Cornelia
Joey Roche
  >  Todd Hunsiker
Freida Pinto
  >  Caroline Aranha

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rise of the Planet of the Apes (2011)
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2011 u 11:30

Rise of the Planet of the Apes (2011)

Žanr: Akcija, Drama, SF

Režija: Rupert Wyatt

Jezik: Engleski

Uloge: James Franco, Andy Serkis, Tom felton

Datum premijere: 05.08.2011. god.

Tačno deset godina nakon prilično neuspešnog pokušaja Tima Burtona da oživi legendarni filmski serijal sa kraja šezdesetih i početka sedamdesetih godina, Planeta majmuna ponovo se vraća na filmsko platno. Rupert Wyatt, režiser bez nekog zavidnog rediteljskog opusa (jedan kratki i dva igrana filma od kojih je The Escapist iz 2008. jedini šire poznat), je dobio zadatak da ponovo oživi ovu epsku SF priču, ali je pametno odlučeno da se ne ide ponovo od Planete Majmuna. Umesto toga odlučeno je da priča bukvalno krene od početka, od toga kako je uopšte došlo do toga da majmuni preuzmu vlast na Zemlji. Ako bi pokušali da pronađemo analogiju sa originalnim petodelnim serijalom RIse of the Planet of the Apes praktično predstavlja rimejk filma Conquest of the Planet of the Apes iz 1972. - priča se dakle odvija u bliskoj budućnosti u kojoj naučnici tragajući za novim lekom uspevaju da poboljšaju intelektualne sposobnosti majmuna. Naši daleki rođaci će se, prisetivši se viševekovnog tlačenja, popišmaniti i rešiti da je vreme da ljudska rasa postane izumrla. U svakom slučaju producenti se nadaju da će novi film pokrenuti čitav novi serijal koji možda i neće biti u potpunosti oslonjen na originalne filmove. Naravno, sve zavisi od uspeha na blagajnama, a publika će svoju presudu moći da da 5. avgusta 2011.

Izvor: http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-16-04-2011/rise-planet-apes

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1318514/

Ažurirao CSInvestigator - 19.Kolovoz/Aug.2011 u 17:43
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2011 u 20:03

hvala Petri koja je prevela film i clanu Omisalj koji je postavio titl Smile

Prevod mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2011 u 15:53
jedva čekam večeras da pogledam ovaj film,napokon sam dočekao dobru sliku..Smile
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 11:36
Nije loše, tako nešto sam i očekivala tako da sam zadovoljna viđenim.

7,5/10
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 17:56
Ovom filmu teško da se može naći zamjerka obzirom da ga je radio prilično anoniman režiser i par scenarista koji nisu iznjedrili nikakav zvučan film. Odličan film u kojem je Serkis odradio fantastičan posao kao Cezar. Možda bi ga još jedino Doug Jones mogao nadmašiti. Zabavan film koji drži pažnju do kraja i prije svega, inteligentan. Naravno, ogroman plus filmu donosi i Frieda Pinto vidiAndja

Ažurirao Nameless One - 15.Studeni/Nov.2011 u 17:56
What can change the nature of a man?

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 22:53
Ja sam jako zadovoljan, a bio sam jako skeptičan prema filmu jer sam ljubitelj serijala.
Ovo je kao trebao biti prequel, ali su se ipak odlučili da će ispočetka raditi nove nastavke.
welcome

Jedina zamjerka je loša animacija mladog Cezara na početku filma i prekratko trajanje.

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2011 u 00:45
Ovo je genijalan film! Pitao sam se zašto su majmunu dali ime Cezar... ali onda kada je završio u ćeliji, onda sam ukapirao LOL... Bukvalno kao oni filmovi gde latinosi šilje patke u svojim klanovima ''Yo homie'', ''Beng beng nigga'' i tako to, samo što su karakteristike preneli na animiranog majmunaLOL Ovo je neki žešće zajeban majmun. Kad stao sa onim čupavim orangutanom da se objašnjava kako je više majmuna jače od jednog i izlomi prut!!!! Pa to je samo Hitler izvodio takve teorije LOL
Nazzi - Nigga - Killa Monkey Commando, fuck yeah!

Ko je režiser, Snoop dog? LOL
Šta reći, rupe, nelogičnosti, loše animacije na sve strane, ali šta ima veze, bitno da majmuni divljaju LOL

Realna ocena: Đubre koje ide na štek sa diskovima modernijih B filmova Dead

Ažurirao Kampfar - 17.Studeni/Nov.2011 u 00:48

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.