Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Resident Evil
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Resident Evil

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zero Cool View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Cool Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Resident Evil
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2004 u 03:14
Ima li tko drugi dio ovoga horora (Apocalypsa)?
Zero Cool
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2004 u 06:36
Nema ga još dolazi ti u 9. mj.
I'll be back
Na vrh
snowman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2004 u 19:45

Prvo izlazi u Japanu,zatim u SAD-u pa u Europi.

http://www.imdb.com/title/tt0318627/releaseinfo

Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 14:01

Mislin da će biti lošiji od prvoga, koji isto tako nije bio nešto predobro - bio je u krajnju ruku osrednji.
A još Nemesis će dobro doći ko komični sidekick (LOL) jer izgleda... mmm'da.
Ali moram priznati da je Jill Valentine je skroz hot.

Ažurirao Cocconut Joe

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 17:37

Kak nebi bila hot kad cijelo vrijeme gledas hrpu zombie-a i slicnoga, a i neke gadne tipove, a onda vidis nju... Pa da je i neki totalni gabor bila bi hot :))

BTW, slazem se, vrlo je hot :)

Ažurirao Bikonja
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 20:31

E, Bikonja, Bikonja neznan, ali mislin da se vrlo malo ljudi napali kad gleda zombi filmove, ili si to samo ti.Smile

BTW Možda je to samo meni upalo u oči ili nešto, ali mislim da ti je avatar nekako gay. Confused Cool.

Ažurirao Cocconut Joe

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 21:20

1. "Napalio" sam se na Jill Valentine, nista vise nego ti, a ne na zombiee.

2. Sta je gay u mom avataru?? Kostur i kostur (nemogu tvrditi da su suprotnog spola ali ni ti nemozes tvrditi da nisu...) se deru doggy-stylom :) Cini mi se cist oke :) Ak oces, za tebe cu promijeniti :)

Na vrh
snowman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 21:25

jedva cekam da izadje apocalypse!

btw.,nemesis izgleda nekako nisko i nabijeno,a u igri je bio visoki motherf**ker....

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 21:33

Ne ne, stvar je u tome da si ti reka: "Ko se nebi napalijo na bilo koju žensku, kad su svi okolo zombiji, dok gledaš film?", a ja te pitam: "Zašto uopće misliti na punani kad gledaš zombi film! Ha?" Svaćaš šta ja to mrmljan?

A u vezi avatara, a neznan samo mi je tek-tako upalo u oči, i mogu ti reći da je malo neortodoksno znaš, a ne, nemoj minjati samo san to reka da smo na čistu! Mmmm'da! Smile

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2004 u 21:57
Originalno postovano od strane snowman snowman piše:

btw.,nemesis izgleda nekako nisko i nabijeno,a u igri je bio visoki motherf**ker....

...i izgleda nadasve, nadasve tromo (valjda su mu dali mali poligon da harači). Ali ej pa on ima bazuku, pa unda mora da je zato vrlo opak, a to što izgleda ko redneck od plastelina to uopće nije smišno (LOL). Evil Smile

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2004 u 00:12

Originalno postovano od strane Zero Cool Zero Cool piše:

Ima li tko drugi dio ovoga horora (Apocalypse)?

nemam, sorry  hehe

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2004 u 17:40
Hehe ma mislio sam kao kad moras te odvratnoce gledati nakon njih da vidis i neki gabor od zene bila bi ti dobra... To sam htio reci.. Znam da se zajebavas :)
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2004 u 19:34
dobar...
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.