Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Resident Evil: The Final Chapter (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Resident Evil: The Final Chapter (2016)

Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

106 min

Režija:

Paul W.S. Anderson

Scenarij:

Paul W.S. Anderson

Glavne uloge:

Milla Jovovich
  >  Alice
Milla Jovovich
  >  Alicia Marcus
Ali Larter
  >  Claire Redfield
Iain Glen
  >  Dr. Isaacs
Fraser James
  >  Razor
Shawn Roberts
  >  Wesker
Aubrey Shelton
  >  Scars
Lee Joon-gi
  >  Commander Chu (as Lee Joon Gi)
William Levy
  >  Christian
Eoin Macken
  >  Doc
Ruby Rose
  >  Abigail
Siobhan Hodgson
  >  Emaciated Woman
Milton Schorr
  >  Thin Man
Rola
  >  Cobalt
Ever Anderson
  >  Red Queen
Ever Anderson
  >  Young Alicia
Mark Simpson
  >  James Marcus

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
branko-cikic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branko-cikic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Resident Evil: The Final Chapter (2016)
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2017 u 14:10
Svaka cast :)
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2017 u 18:22
Koje smeće od filma...

SPOILER
... mala nagarila na motorčini, juri ko avion, a iza, za njom... oklopnjak i prati je u stopu, al' to je luk i voda, glavna fora su inficirani koji su izgleda jednako brzi kao ona koka na motoru i prateći joj oklopnjak... i ne, kad netko juri za vama u oklopnom transporteru i pri tom puca po vama iz sveg naoružanja nikako ne skrećite nego mu budite uvijek u središtu mete, jedino tako će vas promašiti, ili ne? Tko zna? Vjerojatno Ameri u Afganistanu i Iraku upravo na ovoj stvari "padaju".
Ova stvar prolazi kad imate 6 ili 7 godina i sami ste u prvom redu kina.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2017 u 12:46
Ne komentiram često blockbustere, no imam sasma suprotno mišljenje od kolege new1. Naime ovo nije dokureality. Ovo je najobičniji blockbuster, odlično napravljen, sa vrtoglavim potjerama, ultra brzim zombijima i mnoštvom akcije. Taj se film može uspoređivati samo i jedino sa sličnim filmovima, poput Underworlda koji je jad i čemer prema Resident Evilu. Naravno da ako ne volite pretjerivanje, nema smisla da gledate ovaj film i razmišljate kako ju nije pogodio metak. Besmisleno, jer to je naprosto takva vrsta bedaste akcije, no super/spektakularno napravljene...Meni je u toj kategoriji filmova ( za razliku od Underworlda ), film ispunio očekivanja...
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2017 u 15:43
Ja ovaj film komentiram pošto sam veliki fan igara i igrao sam ih sve osim ovog novog na PS4 i kao i svaki fan ću reći da su filmovi od 1 pa sve do 5 golo govno. Ovaj sam neki dan počeo da gledam, ali ne očitava mi PS4 titlove kako treba. Nema pola slova pa ću sačekati da nadjem neki DVD player. Ali pošto je Mila u pitanju, filmovima je sve oprošteno :). Od početka mi je sve to hi-tech nabrijano sranje, ali da film valja za ubiti vrijeme, valja. I svaki put ih iznova gledam. Ali kao fan igara od 1996 pa sve do danas... meh. Moglo je to i bolje.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 01:23
Mila je idealna za uloge u akcionim filmovima.Ali nekim koji su "normalni"Ocena 5
Na vrh
Speki View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Speki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 04:56
Logike nema više ni u dokumentarcima, niti se traži da je ima. Takve stvari se danas ne prodaju. Svi žanrovi, manje ili više, zalaze u naučnu fantastiku i to još od davnih početaka filma, sa filmom "A Trip to the Moon" iz 1902. U stvari, dovoljno je da se pogleda koji su to filmovi po zaradi u prvih 100 svih vremena, i eto jasne slike mentaliteta stanovnika ove planete. Za mene, ako je film tehnički dobro odrađen, glumci i njihov doprinos adekvatan tome, onda priča i ne mora da bude savršena pa da film bude vredan gledanja. Tada nisam "bacio" sat i po mog života i, ako ništa drugo, mogu da kažem - pogledah "skup film". Naravno, nije utisak uvek takav jer neki to odrade dobro (čitaj - skupo), neki manje efektno (jeftinije), a ima i toliko loših filmova, da se svako, iole razuman, upita - za koga je to snimano, ko je potrošio i 100 dolara na takvu produkciju. Ovaj film, po meni, nikako nije "smeće", daleko je od toga i nisam "bacio" moje vreme. A nisu više ni klinci, pa ni oni od 6 ili 7 godina, ono što su nekada bili. Odavno su njihove igrice postale toliko brutalne da je to teško prevazići u filmovima. Prema tome, sedenje u prvim redovima bioskopa i gledanje bilo kog filma, njih sigurno neće nešto posebno "frapirati". Ukusi su različiti i dobro je da je tako. Kad to nestane, onda ću i ja tražiti da zaustave Zemlju, da siđem ...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 09:12
peglaAcaNholivud
Vladika
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 16:43
solidan film,vrlo je teško napraviti nešto bolje od recimo prvog i drugog dijela,ali može se pogledati,i ako sam dobro shvatio kraj filma,mislim da slijedi novi nastavak...
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 22:05
Nema više.
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 22:50
ok kraj, ni bolji ni losiji od poslednjih x delova. 6/10
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2017 u 12:09
Kraj se uklapa u kompletan ep, povezuje mnoge elemente (događaje) i daje celinu. Sumnjam da bi nastavak dotigao kvalitet prethodnih filmova uključujući i ovaj.
Na vrh
mileusnic.marko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mileusnic.marko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:46
jedan od najboljih serijala svoje vrste i kao fan sam odgledao film, naravno, ali nisam nešto previše oduševljen. ipak odgledajte film.
Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:00
Razbibriga . Pogledaj te ...
Na vrh
mirelovac View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirelovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:13
Film baziran na veoma popularnoj igrici! Oni koju su je igrali neka obavezno pogledaju sve djelove ove franšize.
Na vrh
monster View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monster Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 21:08
Steta sto se ovim zavrsava jedan od mojih omiljenih serijala. Ovo je najlosiji deo ali vredi ga pogledati.
Na vrh
boomerangman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boomerangman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2017 u 00:50
Nije loše, film je kao i njegovi prethodni delovi serijala, Mila još uvek razbija, u punoj je formi😁. Bambula, svaka čast na prevodima, čista desetka👍
Na vrh
ister View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ister Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2017 u 08:40
Gledam film samo zbog Mile :D. Serijal je dobar u odnosu na samu igru od koje je sve počelo je vrhunski. Naravno Bambula ...Da li taj čovek spava? :)
Na vrh
Alenbeg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alenbeg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2017 u 09:31
Film se može pogledati, sve preporuke za efekte i maske, kraj neočekivan...
Na vrh
maric62985 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maric62985 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2017 u 11:13
Мени је филм добар, ја сам фан игрице још од првог дијела кад се појавио прије 20 година тако да мени не може да не ваља. А коначан расплет нисам очекивао никако.
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2017 u 19:47
Najdobriot del posle prvite dva dela.Jas sum ljubitel na filmovi i skoro site filmovi za mene se dobri.Nekoj Poveke nekoj pomalku.Mi se dopaga
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.