Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Resident Evil - svi filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Resident Evil - svi filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 17:29
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Dzukci u filmu-mislim u 1 delu su bili skroz OK,a sada glava im se cepa na 2 dela Confused
Ne znam sta da kazem....

To sa dzukcima je segment iz igre. Ako telo zombija, dzukaca ili sta vec, primi previse stete, onda parazit izbija kroz glavu (koji inace zapravo i upravlja njima).

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 19:13
Originalno postovano od strane denis-pugy denis-pugy piše:

trebaš biti fan rezija i igrat sve igrice....da bi ti se svidio još više film.....jer neče ti biti bitno kakav je film glavno da se zove resident evil.....i biti češ sretan....lol

Znači, to je glavna "fora" kod Resident Evila? LOL

Pretpostavljao sam da ovaj film ima neke veze sa igricama koje su izašle. LOL

Što se mene tiče - hvala svim filmovima bez obzira da li mi se sviđaju ili ne (ali, naravno "malo" više onim koji mi se sviđaju) Wink
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.