Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Resident Evil: Retribution (2012) |
Odgovori |
Korisnik | ||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2012 u 21:24 |
|
Resident Evil: Retribution (2012)Režiser: Paul W.S. AndersonŽanr: akcija, naučna fantastika Distribucija: 14. septembar 2012. Glumci: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillroy, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb Info: Smrtonosni T-virus se i dalje širi Zemljom pretvarajući globalnu populaciju u legije zombija. Posljednja nada čovječanstva, Alice (Milla Jovovich) se budi u srcu Umbrella korporacije i otkriva više informacija o svojoj prošlosti. http://teve.ba |
||
|
||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1915 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ako bude makar i nalik na prethodni deo, dozivecu ozbiljne stomacne probleme!!!
|
||
Vladika
|
||
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 443 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ma Resident Evil je za FANOVE uvijek dobar........kakav god on bio.......uvijek cemo ga pogledat.:)
|
||
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
||
live long and prosper
|
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Sad jedan troll najgori ali... Svaki, ali SVAKI nastavak sam krenuo da gledam i NIJEDAN nisam odgledao. Btw, nisam neko ko odustaje od filmova ma koliko glupi bili. E sad, sta je to sto mi ovde nikako ne drzi paznju, pojma nemam.
|
||
|
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Bila sam slobodna da malo "prešaltam" prevod.Uočila sam jednu grešku koja se ponavlja na nekoliko mjesta, mada i nije toliko bitno ali meni eto smeta
"Oružije" Btw, ovaj nastavak ne namjeravam da gledam.Prva tri sam odgledala,četvrti jedva, ovaj mi ne treba |
||
|
||
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 370 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pogledacu zbog Mile, ali nema ovo veze sa Rezidentom jos od kraja drugog dela.
Ali vazno je da je 3D |
||
Grof
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator aka Grof Dracula Pridružen: 25.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 150 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Što bi naš narod rekao, nije šija već je vrat |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Upravo Izvinjavam se, nekako mi je zapelo za oko ali nije ni bitno. Hvala na prevodu |
||
|
||
intoxic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2010 Status: Offline Points: 1174 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Sad ne znam da li je pravilnije ime filma : Smrtonosno oružije 2 ili Smrtonosno oružje 2? Znam da se koristi i oružije, ali... U ovom filmu virusno oružije je stvarno gadno. Ujedno bih zamolio Grofa Drakulu da prouči malo i ovo: http://forum.titlovi.com/uputstvo-za-pravljenje-prevoda-subtitle-workshop_t38959.html
|
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Zezate me da je oružije validna reč?! Really?!
|
||
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ja mislim da nije.Zato mi je to i upalo u oko dok sam vrtila prevod. |
||
|
||
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 370 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pravopis kaže njet Dakle, pravilno je oružje |
||
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 15.Listopad/Oct.2008 Status: Offline Points: 420 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ma jok, oružje se oduvek koristilo. Nikad oružije, što je nepravilno.
|
||
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ažurirao taxidell - 19.Rujan/Sep.2012 u 18:37 |
||
live long and prosper
|
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
...umesto na leševe...
|
||
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: 01010110 011010 Status: Offline Points: 2652 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Nemoj tako brzo otpisati zombije
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pola teme o pravopisu
(IMA MANJIH SPOILERA) Nisam baš preterano zadovoljan, ali dobro je. Po priči možda i najlošiji od svih delova. Ima dosta praznina i rupa u scenariju. Nekako mi sve ide s'brda s'dola i nešto mi se ne sviđaju te simulacije. Kako film ide dalje, sudeći po nastavcima, sve se svodi na single fajtove i retko gde ima masovnih tuča. The Executioner ili kako ga ja zovem "momče sa sekirče" ili njih dvojica su brutalni. Prosto sam se naježio kad sam čuo škripu sekire i kad su se pojavili, Jedan po jedan... Ostala čudovišta i nisu toliko zanimljiva. Akcenat je stavljen na dva lika (Alice i Ada), dok smo jako malo videli ostatak "družine". Ponovo viđamo neke likove, tj. njihove klonove, a moja omiljena ličnost je dobila konačno pravu ulogu, Jill Valentine. Jeste da je pucala u sve što se kreće, ali je i dalje moj omiljeni lik. Naravno, posle Alice Sve u svemu, 90 minuta dobre i žestoke akcije, sa tehnološki super odrađenim 3D scenama, ipak ovaj film čini koliko toliko dobrim, ali ne baš sjajnim.. |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
sanda84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 11.Lipanj/Jun.2012 Lokacija: split Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
ajme dosadili su vise kako igre tako i filmovi.. bezveze
|
||
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |