Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Requiem for a Dream (2000)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Requiem for a Dream (2000)

Requiem for a Dream

Requiem for a Dream (2000)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2000

Žanr:

drama

Trajanje:

102 min

Režija:

Darren Aronofsky

Scenarij:

Darren Aronofsky
, Hubert Selby Jr.

Glavne uloge:

Jennifer Connelly
  >  Marion Silver
Ellen Burstyn
  >  Sara Goldfarb
Jared Leto
  >  Harry Goldfarb
Christopher McDonald
  >  Tappy Tibbons
Marlon Wayans
  >  Tyrone C. Love
Charlotte Aronofsky
  >  Mrs. Miles
Sean Gullette
  >  Arnold The Shrink
Michael Kaycheck
  >  Donut Cop
Marcia Jean Kurtz
  >  Rae
Louise Lasser
  >  Ada
Mark Margolis
  >  Mr. Rabinowitz
Chas Mastin
  >  Lyle Russel
Ajay Naidu
  >  Mailman
Jack O'Connell
  >  Corn Dog Stand Boss
Janet Sarno
  >  Mrs. Pearlman
Suzanne Shepherd
  >  Mrs. Scarlini
Samia Shoaib
  >  Nurse Mall
Joanne Gordon
  >  Mrs. Ovadia

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 19:58
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Moram ponovno podgledati ovaj film, ali nigdje ne mogu naći bolji release od običnog DVDRip-a, pa ako netko slučajno zna nešto više, neka mi javi na PM, hvala unaprijed. Thumbs Up

Još jednom, čudo od filma. Clap

imaš pm!Smile
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 20:01
Hvala svima na pomoći, maloprije sam pitao a PM-ovi samo stižu. LOL Hug
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 20:49
Najbolji film o narkomaniji.
...iz moje pseudonarkomanske perspektive.
Ozbiljna tema zavređuje ozbiljnu razradu, a Requiem for a Dream to nudi.
Narkomanija nije slatki greh pa da cela porodica kontemplira o fatumu glavnih junaka pa da onda glava porodice kaže: "Eto, vidiš, ovako ne treba..."
Film treba da udari u mozak i stomak odmah, pa kad gledalac oseti udarac da se posle filma malo zapita da l' se to dogodilo njemu ili likovima.
Primetite da su scene drogiranja, kako film odmiče sve kraće i kraće, jer to postaje rutina, a scene sukoba s realnošću sve duže...
Degradacija pojedinca (porodice) je sprovedena dosledno, skoro u detalj precizno.
Sjajan, sjajan film...

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2022 u 11:04
Citao sam knjigu i gledao film (Darren Aronofsky je po mom misljenju odlicno preneo sta je Selby zamislio, samo je malo prostorno i vremenski pomerio radnju, uz muziku Clint Mansell-a+David Lang i Kronos quartet).
Ima jos jedna adaptacija Selby-eve knjige Last exit to Brooklyn https://www.imdb.com/title/tt0097714/?ref_=nm_flmg_wr_8 (isto knjiga+film)
kao sto je radio scenario za film Fear X  https://www.imdb.com/title/tt0289944/?ref_=nm_flmg_wr_5
 I da li je to ipak to "americki" san, pa neispunjenost u tom cilju kroz razlicite oblike zavisnosti vodi ka samounistenju a zavrsnica je rekvijem? U svakom slucaju meni se fillm svideo, i od mene preporuka. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.