Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - REQ: Forgetting Sarah Marshall H264-KingBen
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

REQ: Forgetting Sarah Marshall H264-KingBen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tony Montana View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: REQ: Forgetting Sarah Marshall H264-KingBen
    Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2008 u 16:58
dali netko ima mozda titl za :

Forgetting Sarah Marshall 2008 DVDRip H264-KingBen (Kingdom-Release)

to je trenutno najkvalitetnija slika online za ovaj film, mp4 format ali nema nigdje titla , pa ako neko ima ili je uspio podesiti drugi titl da ide uz ovaj film bio bi zahvalan ;)

Na vrh
gagamil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gagamil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2008 u 17:34
    I meni je potreban prevod za ovu verziju filma:

Forgetting Sarah Marshall H264-KingBen

Unapred Vam se zahvaljujem!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2008 u 02:37
Skinio sam jos 4 verzije i ni jedna nije ovako dobra, ovo je toliko dobra slika da izgleda kao dvd :)
Na vrh
gagamil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gagamil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 21:11
Originalno postovano od strane Tony Montana Tony Montana piše:

Skinio sam jos 4 verzije i ni jedna nije ovako dobra, ovo je toliko dobra slika da izgleda kao dvd :)

Posto ni ja nisam nasla prevod za ovu verziju filma,Forgetting Sarah Marshall H264-KingBen ,
bila sam prinudjena da ga ja prevedem.
Postavila sam ga na ovom sajtu.

Ovo je bio moj prvi prevod koji sam uradila,tako ako pronadete neke greske,ne mojte mi zameriti.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 21:19
hvala na prevodu, mozes mi samo dati link na pm ;)
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 04:16
jeli iko nabavio titl za ovu verziju?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.