Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Reptile (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Reptile (2023)

Reptile

Reptile (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

134 min

Režija:

Grant Singer

Scenarij:

Benicio Del Toro
, Grant Singer
, Benjamin Brewer

Glavne uloge:

Alicia Silverstone
  >  Judy Nichols
Benicio Del Toro
  >  Tom Nichols
Frances Fisher
  >  Camille Grady
Justin Timberlake
  >  Will Grady
Eric Bogosian
  >  Captain Robert Allen
Catherine Dyer
  >  Deena Allen
Domenick Lombardozzi
  >  Wally
Thad Luckinbill
  >  Peter
Amy Parrish
  >  Valerie Mark
Michael Pitt
  >  Eli Phillips
Mike Pniewski
  >  Chief Marty Graeber
Ato Essandoh
  >  Dan Cleary
JC Capone
  >  Paul
James Devoti
  >  Bennett Rossoff
Michael Beasley
  >  Victor
Karl Glusman
  >  Sam Gifford
Sky Ferreira
  >  Renee
Matilda Lutz
  >  Summer Elswick

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2023 u 23:54
Poštujem! Obeležila je neke mlađe dane i ona i još neke. Opet, žanrovski malo više vučem na neku drugu stranu, a Breaking Bad je porušila sve standarde i očekivanja.

Sećam se, sin mi je dosta dugo preporučivao i terao me da gledam, a ja se opirao jer mi uopšte nije draga tematika vezana za narkomane, taj društveni stalež, oblast USA... Malo je reći da mi je delovalo odbojno, već gotovo repulzivno. A onda sam ipak rešio da ne robujem predrasudama i dam joj šansu. Ostalo je, što se kaže, istorija. Desilo mi se isto što i sir Anthony Hopkinsu koji se tako oduševio da ju je progutao u rekordnom roku, gotovo bez stajanja
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2023 u 01:26
Dobra atmosfera, muzika..tempo..Ali bas zato sto je maksimalno usporen, predugo traje. Ne mogu da kazem da je bas dosadan ali vremenom sve manje drzi paznju. 

Pogotovo sto se bas nista ne desava. Sve neki nagovestaji, sve neka ocekivanja..sad ce nesto da se desi, a ono...jedno veliko nista. 

Pa i sam kraj nije neki. Da su ga skratili za nekih pola sata bio bi mnogo bolji. Ocena 5.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2023 u 19:52
Obzirom kakva se sranja sve danas snimaju, prijatno sam iznenađen
ovim krimi/trilerom. Drži napetost, nije ti sve jasno već nakon 5
minuta, odlična gluma, priča drži vodu i nema gluparija.
Možda mala zamjerka na dužinu, pola sata kraće bi bilo extra. 7/10.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:27
Aaaahhhh vise sam ocekivao.Mlako je ovo nekako.Moze se gledati aliiii... Hvala na prevodu
Na vrh
Djansla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djansla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2024 u 20:25
Ma dobar film. Dobra radnja, logičan rasplet, sve kako treba. Samo da je malo kraći
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2026 u 08:09
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

... iako znam da puppet neće gledati jer je whodunnit i to još u cozy crime stilu, a on ipak voli više akcije. lol

Čitaš me kao otvorenu knjigu 🤣
Ne volim whodunnit, true, no ne bi ga ni morali svrstavati u istu kategoriju, dok sporogoruće filmiće volem. Neću ga doduše gledati jer ste ga, koliko kontam, nahvalili, da ne čitam sada sve, poenta mu dođe da ga onda i nemam baš razloga gledati, šta bih pa dodavao ili oduzimao, ne fali moj utisak u temi, imam šta da gledam a i to tek onda ako ukradem nešto vremena 👍
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.