| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Reptile (2023) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2023 u 23:54 |
|
Poštujem! Obeležila je neke mlađe dane i ona i još neke. Opet, žanrovski malo više vučem na neku drugu stranu, a Breaking Bad je porušila sve standarde i očekivanja.
Sećam se, sin mi je dosta dugo preporučivao i terao me da gledam, a ja se opirao jer mi uopšte nije draga tematika vezana za narkomane, taj društveni stalež, oblast USA... Malo je reći da mi je delovalo odbojno, već gotovo repulzivno. A onda sam ipak rešio da ne robujem predrasudama i dam joj šansu. Ostalo je, što se kaže, istorija. Desilo mi se isto što i sir Anthony Hopkinsu koji se tako oduševio da ju je progutao u rekordnom roku, gotovo bez stajanja
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2023 u 01:26 |
|
Dobra atmosfera, muzika..tempo..Ali bas zato sto je maksimalno usporen, predugo traje. Ne mogu da kazem da je bas dosadan ali vremenom sve manje drzi paznju.
Pogotovo sto se bas nista ne desava. Sve neki nagovestaji, sve neka ocekivanja..sad ce nesto da se desi, a ono...jedno veliko nista.
Pa i sam kraj nije neki. Da su ga skratili za nekih pola sata bio bi mnogo bolji. Ocena 5. |
|
![]() |
|
dzabaludin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2023 u 19:52 |
|
Obzirom kakva se sranja sve danas snimaju, prijatno sam iznenađen
ovim krimi/trilerom. Drži napetost, nije ti sve jasno već nakon 5 minuta, odlična gluma, priča drži vodu i nema gluparija. Možda mala zamjerka na dužinu, pola sata kraće bi bilo extra. 7/10. |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:27 |
|
Aaaahhhh vise sam ocekivao.Mlako je ovo nekako.Moze se gledati aliiii... Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
Djansla
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2024 u 20:25 |
|
Ma dobar film. Dobra radnja, logičan rasplet, sve kako treba.
Samo da je malo kraći
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77263 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2026 u 08:09 |
Čitaš me kao otvorenu knjigu 🤣 Ne volim whodunnit, true, no ne bi ga ni morali svrstavati u istu kategoriju, dok sporogoruće filmiće volem. Neću ga doduše gledati jer ste ga, koliko kontam, nahvalili, da ne čitam sada sve, poenta mu dođe da ga onda i nemam baš razloga gledati, šta bih pa dodavao ili oduzimao, ne fali moj utisak u temi, imam šta da gledam a i to tek onda ako ukradem nešto vremena 👍 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |