Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rendel - Jedan od najbesmislenijih superherojskih filmova ikada (08.01.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rendel - Jedan od najbesmislenijih superherojskih filmova ikada (08.01.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rendel - Jedan od najbesmislenijih superherojskih filmova ikada (08.01.2018.)
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 08:19
iako sam pomogao kolegi sa titlom, u potpunosti se slažem sa recenzijom. film je stvarno bezveze.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 13:26
Ja ovo necu da gledam zato sto ga je adm1r preveo.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 13:27
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

+1LOL
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 13:32
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

čini se da vi Gradiščani i niste baš u najboljim odnosima.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 15:31
Boozy je obični alkoholičarski ološ. Molim da ga se banuje.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 19:00
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Boozy je obični alkoholičarski ološ. Molim da ga se banuje.
Caca mi je alkoholicar, ne ja. Nismo u dobrim odnosima jos od 94-te,kad me istjerao iz Sanskog Mosta Big smile
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 19:22
Uh, ovo je brutalno. popušićemo ban obojica :)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 19:27
Necemo,ti si dobar sa Cersei a i treba im prevodilac ovi filmova sto ja necu da gledam :D A i pravice Sefka bamiju pa ces me morati zvati i ja cu se morati odazvati sa dvolitrama... 
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 19:31
hahahahah, nisam dobar sa Cersei.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 19:36
Nisam ni ja vise posto mi je odbila titl !!!
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2018 u 14:33
Film mi se dopao baš zbog toga što nije holivudsko ostvarenje.Finska kopija nekoliko filmova (nosi masku istu kao Spawn a osvetnik je kao Punisher).Priča ,likovi,scene borbi i ostali delovi u filmu su korektno odradjeni i meni se film kao celokupan projekat dopao. Imam samo jednu veliku zamerku za ovaj film a to je opisivanje glavnog lika,vidimo Rendala kao običnog čoveka i kao superheroja i to je to (nema izmedju ništa,čovek jednostavno stavio masku i dobio moć ubijanja,snagu,borilačke veštine ...itd). Falilo je ovde mnogo veće i bolje opisivanje glavnog lika ali ovo nije holivudsko ostvarenje pa nisam očekivao neko remek delo ali film je sasvim solidan i preporučujem da ga pogledate.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.