Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Reminders of Him (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Reminders of Him (2026)

Reminders of Him

Reminders of Him (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2026

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

114 min

Režija:

Vanessa Caswill

Scenarij:

Lauren Levine
, Colleen Hoover

Glavne uloge:

Lauren Graham
  >  Grace Landry
Jennifer Robertson
  >  Ruth
Bradley Whitford
  >  Patrick Landry
Tyriq Withers
  >  Ledger Ward
Susan Serrao
  >  Madelyn
Anne Hawthorne
  >  Mother
Skye MacDonald
  >  Stacey
Zoe Kosovic
  >  Diem Landry
Monika Myers
  >  Lady Diana
Maika Monroe
  >  Kenna Rowan
Jillian Walchuck
  >  Whitney
Hilary Jardine
  >  Mary Anne
Bud Klasky
  >  Drive by 2
Laird Reghenas
  >  Gage's Manager
Nicholas Duvernay
  >  Roman
Rudy Pankow
  >  Scotty Landry

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Reminders of Him (2026)
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2026 u 01:46
Ko odgleda neka javi. Vidim da je dozvoljeno za dvanaestogodišnjake, a to mi je previše meko, slatkasto, ne gleda mi se to trenutno. Eh da, hvala za prevod anyway.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2026 u 05:18
Dobar film, ali falilo mi je tu nešto , ne znam tačno šta. Moguće je da mi se prosto gledalo nešto drugo, a kako nijesam uspijevao da nađem, odgledao sam ovo. Bilo je i suza na kraju, što kod mene uvijek povećava ocjenu filmu.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2026 u 23:41
Romantična drama lagano osvaja srca publike, jer na jedan iskren prirodan način pripoveda o snazi majčinstva, pokušajem iskupljenja i nadom da će dobiti drugu šansu. Maika Monroe izuzetno predano iznosi emotivno kompleksan lik i ostavlja snažan utisak. Pa možda i najupečatljiviji performans u njenoj dosadašnjoj karijeri. Malecna Zoe Kosovic ''krade'' scene u kojoj se pojavljuje i naprosto je neodoljiva. Vredno gledanja, iz razloga što ovde imamo i tragediju, a ne samo romantiku, što daje neophodnu autentičnost ekranizaciji popularnog književnog predloška.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,225 sekundi.