Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Reenkodiranje DVD-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Reenkodiranje DVD-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
graskograd View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Reenkodiranje DVD-a
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2004 u 22:03
Kako DVD kojeg sam skinuo na disk reenkodirati da ima 4,7 GB da ga mogu spržiti na DVD-R..
dvd shrink mi ne?e o?itat folder, probao sam napravit avs ali tmpeg mi ne?e o?itat ac3 file..
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2004 u 08:51

Vjerojatno si krivo iskopirao DVD, tj. nisi iskopirao sve fileove sa DVD-a i zato ti DVDShrink nece ocitat. Mozes probati kroz Reauthoring u DVDShrinku i onda izbrati IFO onog gdje se nalazi film i tako rekompresirati. Inace, ako ga ne moze ocitati DVDShrink onda nece niti neki stacionarni DVDplayer.

FFS

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2004 u 21:45
to?no sam iskopirao dvd sa dvd decrypterom i imam sve vobove i ifo a dvd ni ga ne?e o?itat...
postoji li neki program za merganje vobova???
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2004 u 12:47
hvala uspio sam s ovim programom
Na vrh
Tonka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 23:29

Anyway da ne otvaram novi topik jel ima neko crack/serial za CloneDVD i PowerDVD

Na vrh
Tonka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 23:32
sh*t,krivi topik
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.