Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Reacher (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Reacher (2022)

Reacher

Reacher (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Reacher

Godina:

2022

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

50 min

Glavne uloge:

Anthony Michael Hall
  >  Zachary Beck
Robert Patrick
  >  Shane Langston
Willie C. Carpenter
  >  Mosley
Malcolm Goodwin
  >  Finlay
Currie Graham
  >  Kliner Sr
Jonathan Koensgen
  >  Stevenson
Kristin Kreuk
  >  Charlene 'Charlie' Hubble
Domenick Lombardozzi
  >  Gaitano 'Guy' Russo
Matthew Marsden
  >  Stan
Bruce McGill
  >  Teale
Martin Roach
  >  Picard
Hugh Thompson
  >  Officer Baker
Chris Webster
  >  KJ
Brian Tee
  >  Quinn
Shaun Sipos
  >  David O'Donnell

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
lale22 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Reacher (2022)
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2022 u 17:09
serija tako-tako ništa posebno u stilu komandosa sa Arnijem
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2022 u 21:35
Znači lik ne zna glumiti, a priča je da spašava kćer?

Ma daj molim te... Mislim, nisam gledao seriju još, možda nikad ni neću, ali daj neki pošten argument.
Ako već ideš uspoređivati, postoje dva filma s Cruiseom.
Na vrh
invmb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj invmb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2022 u 14:20
Ima li dobra dusa da postavi prevode serije ?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2022 u 14:58
Ima za prvu epizodu, verovatno će biti i dalje.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2022 u 17:13
Originalno postovano od strane invmb invmb piše:

Ima li dobra dusa da postavi prevode serije ?
Mislim da prvo trebaš pročitati pravila foruma, jer ovako spamaš temu, a tjeraš i mene i druge da to činimo odgovarajući ti.
Na vrh
Josme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2022 u 10:07
Sada će ispasti da spamam.Ne mogu tražiti prijevod jer je netko započeo prevoditi i stao.Prevedena je 1 epizoda i postavljeno a ima titlove za sve epizode..a ima puno takvih slučajeva.Pa kad se započne,onda se očekuje da se i završi.Evo pa ako je ovo spam ..izvinjavam se i izbrišite.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2022 u 12:19
Tko očekuje?
Ja definitivno ne: nit' kru' jeo, nit' mirisao.
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2022 u 12:37
Originalno postovano od strane Josme Josme piše:

Sada će ispasti da spamam.Ne mogu tražiti prijevod jer je netko započeo prevoditi i stao.Prevedena je 1 epizoda i postavljeno a ima titlove za sve epizode..a ima puno takvih slučajeva.Pa kad se započne,onda se očekuje da se i završi.Evo pa ako je ovo spam ..izvinjavam se i izbrišite.

Predlažem da uzmeš i pokušaš. Bilo šta, čisto da vidiš koliko vremena treba da se uradi prevod.
Ne bi mi teško da proverim, dođoh do saznanja da je prva epizoda pomenute serije postavljena pre 3 dana!!! I već se "stalo sa prevođenjem" LOLClap. Ne znam da li misliš da se to odradi sa pola sata/sat ili šta, stoga udelih savet, čisto da vidiš da se nije "stalo sa prevođenjem" ako svaki dan ne izađe po jedna epizoda. 

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2022 u 15:56
Tja, pa zna se da prevođenje jedne epizode traje koliko i šamponiranje kose.
Metalikine. Tongue

Gugltranslejtom LOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2022 u 20:25
Originalno postovano od strane Josme Josme piše:

Neće "ispasti", nego spamaš.
Ovo je tema za raspravu o seriji, ne o njenom prijevodu.
Za potražnju prijevoda postoji odgovarajuća tema. A ovo nije ta.

Zato i tebi ponavljam da pročitaš prvo pravila.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2022 u 20:27
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Tja, pa zna se da prevođenje jedne epizode traje koliko i šamponiranje kose.
Metalikine. Tongue

Gugltranslejtom LOL
Mnogo je... Za to vrijeme možeš tako i sezonu prevesti. LOL
Na vrh
Josme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Josme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 07:58
Izvinjavam se , mislio sam da i titlovi serije spadaju pod seriju.Očigledno sam nešto pobrkao..BTW pročitao sam nekoliko puta pravila i nigdje ne piše o ovome.I opet se izvinjavam jer i ovo onda spada u spam.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 14:27
Solidna serija.

Početak je super. Reacher je kul do jaja. Tuče su super, ljubitelji akcionih serija će biti zadovoljni. Sezona je uglavnom zanimljiva i dobro drži pažnju.

Finišem nisam zadovoljan. Zlikovci najednom naprave glup potez, iako nije bilo nade za dobru raju, i to ih na kraju košta, klasično sranje. U zadnjem okršaju svi završe u nekim 1 na 1 situacijama, i svi ili ostanu bez oružja ili bez metaka, klasično sranje.

7/10
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2022 u 23:59
Dobra serija 👍
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2022 u 23:18
Serija odlična ali je prevod užasan ... Kao da gugl prevodi .... Užas
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 11:47
Daleko je ovo od odličnog. Prosječna tabačina sa plošnim likovima. Navučenih 5/10
Na vrh
Maedre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maedre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2022 u 11:54
Solidna je serija, daleko bolja od reacher filmova ali čini mi se da malo kopiraju Panišera.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2023 u 18:26
Tom Cruise je za ovog tipa tatica, no svejedno mi se dopada nekim delom Alan Ritchson, podseća na nekadašnje akcione zvezde B filma, mada ne mora nužno B, dobar bi bio i kao Flash Gordon u nekom kao rimejku štatijaznam. Priča mi je mahom daleka. Tu i tamo, čitaj: retko kada, mi se dopadne poneki krvoločni detalj (kako spakovati tri tela u tesni gepek for dummies, potom i povremeni brzi lakat), no do njih ne dolazi suviše često Unhappy Šta da se radi, ja pa nisam tu da bih gledao još jednu u nizu gotovo pandursku, svakako istražiteljsku priču, to me je oduvek davilo. Kako bilo, nema puno epizoda, ionako najčešće nemam pojma šta se dešava, bitno mi je da me uspava. I mogu vam reći da je učinkovita serijica, radujem se i drugoj sezoni.
Na vrh
lukica.stipetic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj lukica.stipetic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2024 u 12:28
Američanska verzija "Ubice mog oca"(u ovom slučaju "mog brata")..zato je vrlo dobro
Na vrh
lanaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj lanaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2024 u 10:33
Za one što smo čitali knjige, To Cruise je premali i tamne kose...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.