Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razlika izmedu autorskih i dodanih titlova....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razlika izmedu autorskih i dodanih titlova....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razlika izmedu autorskih i dodanih titlova....
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:37
Relativno sam jos nova ovde, ali mi se sve vise svida i mislim da sam si nasla novi(stalni) hobi.
Ma odustajem i od policijske akademije i kriminalistike zbog vas. LOLLOLLOL

Salu na stranu. Jaaaaaaaako sam znatizeljna.
Zasto ne napravite razliku izmedu autorskih titlova i onih dodanih? (neki znak na autorskim titlovima - ma bilo kaj)

Hm, nadam se da pitanje stoji na mjestu... Big smile
A ako ne sutnite ga u spam... WinkWinkWinkWinkWink
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:42
Thumbs Up
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:45
ja sam ovdje već duže,ali mogu ti reći da ti je pitanje baš na mjestuSmile..iskreno sam i ja o tome razmišljao,,jer zna se nekad dogoditi da mislim da je prijevod npr od cudak-a,(ovo je slučajni odabir,bilo kakva sličnost je slučajna)LOLi ja stavim da gledam film i očekujem odličan prijevod kad ono loš prijevod,i na kraju neko drugi preveo,recimo cat...bilo bi super kada bi bila opcija npr..preveo: cat,,dodao: cudak---i bravo na pitanjuThumbs Up

Ažurirao outside - 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:46
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:54
Već se više puta pričalo o tome da se vidi i uploader i prevodioc...koliko ja znam, još nam tehnički nije moguće, ali radi se na tome Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:59
Dobra zamisao :) Ili to ili neki znak da kad "dodes misom na njega" da pise "posiljatelj je autor titla"
ili samo da to pise ispod "movie name" ili "realase" ... ali big lajk i za ovo tvoje :)
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 14:03
Nije to moje...o tome se više puta pričalo(mnogo pre meneLOL) ali moraćete se strpiti da vam neko od voditelja da precizniji i tačniji odgovor Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 14:08

Prilikom samog uploada titla postoji opcija u kojoj korisnik oznaci da je on prevodilac,
to ce biti vidljivo, nazalost, tek kad se cijela baza sredi, za sada smo negdje na pola puta.
Takodjer postoji i opcija za onog korisnika koji uplouduje neautorski titl, (znaci titl nekog
drugog) da upise nickname prevodioca titla.
Nazalost, ljudi cesto nismo precizni iz raznih razloga ... tako da ce biti i gresaka.
Tada ce nam biti potrebna i vasa pomoc da nam ukazete na pojedine titlove gdje te
opcije nisu pravilno ispunjene.

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 14:16
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Prilikom samog uploada titla postoji opcija u kojoj korisnik oznaci da je on prevodilac,
to ce biti vidljivo, nazalost, tek kad se cijela baza sredi, za sada smo negdje na pola puta.
Takodjer postoji i opcija za onog korisnika koji uplouduje neautorski titl, (znaci titl nekog
drugog) da upise nickname prevodioca titla.
Nazalost, ljudi cesto nismo precizni iz raznih razloga ... tako da ce biti i gresaka.
Tada ce nam biti potrebna i vasa pomoc da nam ukazete na pojedine titlove gdje te
opcije nisu pravilno ispunjene.

Ahm, to znam :) al u izradi je Tongue
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 17:05
Kada se cijela baza sredi to će biti vidljivo.
Nažalost, biti će sigurno titlova koji neće biti označeni kao autorski, a to ustvari jesu (pogotovo oni stari titlovi, davno uploadani).
E tada će nam vaša pomoć trebati da i to sredimo. Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 20:31
Naravno da ta opcija postoji ali...
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 23:46
Jel to bese  Buki sredjuje bazu?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 00:36
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Svi brate, approval, mod i admin teamClap
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 14:31
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Još najbolje da je sam sređujem, izludio bih. LOL LOL
Kao što reče Ice, svi je sređujemo, netko više netko manje. Wink
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 16:06
evo da se javim posle desetak dana posto sam presao na drugi provajder ,nemam nista protiv da sredjujete bazu i da se zna ko prevodi a ko ne ,tako da imate moju punu podrsku javite mi na pm neko od admina dal da i dalje kacim prevode ili ne eto toliko ,pozdrav svima
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 16:15

Originalno postovano od strane panmarko panmarko piše:

evo da se javim posle desetak dana posto sam presao na drugi provajder ,nemam nista protiv da sredjujete bazu i da se zna ko prevodi a ko ne ,tako da imate moju punu podrsku javite mi na pm neko od admina dal da i dalje kacim prevode ili ne eto toliko ,pozdrav svima

Naravno da smijes da kacis prevode, dobrodosli su tako autorski kao i ne autorski titlovi.Smile

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 16:19
samo ti druze kaci prevode i ne brini brigu sve ostalo mi sredjujemoAcaNholivud

Na vrh
BiTrAtE View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BiTrAtE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 01:54
Jedna sugestija, da ne otvaram novu temu zar nebi bilo bolje da uz svaki okaceni titl pise i za koju je scenu titl prilagodjen. Primijetio sam da se samo neki uploaderi drze tog pravila al fino bi bilo kad bi se svi tog pravila drzali, npr da se zna jel za axxo, diamond, domino ili neki drugi kapirate :)
X puta mi se desavalo da skinem neki rip (axxo obicno skidam) i pustim titl i vidim da ne odgovara, e sad skinuo bih opet film nije problem al jednostavno ne znam od koga je taj rip :) Nisam nezahvalan, ovo je samo dobronamjerna sugestija, cijenim svaciji trud ;)

Ažurirao BiTrAtE - 13.Veljaca/Feb.2010 u 01:55
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 02:02
Originalno postovano od strane BiTrAtE BiTrAtE piše:

Jedna sugestija, da ne otvaram novu temu zar nebi bilo bolje da uz svaki okaceni titl pise i za koju je scenu titl prilagodjen. Primijetio sam da se samo neki uploaderi drze tog pravila al fino bi bilo kad bi se svi tog pravila drzali, npr da se zna jel za axxo, diamond, domino ili neki drugi kapirate :)
X puta mi se desavalo da skinem neki rip (axxo obicno skidam) i pustim titl i vidim da ne odgovara, e sad skinuo bih opet film nije problem al jednostavno ne znam od koga je taj rip :) Nisam nezahvalan, ovo je samo dobronamjerna sugestija, cijenim svaciji trud ;)

Hvala na sugestiji, mislim da bi mi svi bili zadovoljniji kad bi uz svaki titl pisao release,

ali neked taj podatak ne postoji, a nekad su neki krosinici mozda i lijeni da upisu.

Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 03:27
Originalno postovano od strane BiTrAtE BiTrAtE piše:

Kod starijih filmova u barem 90% slučajeva ne postoji nikakav podatak o releasu, ripu, uploaderu... Tako da ja uvijek stavim oba fps-a (23,976 (koji vrijedi i za 29,97) i 25), pa nek se nađe. Možda nekog zbuni, ali mislim da većinom ipak pomogne ljudima. Ako jedan ne odgovara, vjerojatno drugi hoće. Pa makar ga i štelali u playerima po 2-3 sekunde naprijed, nazad.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.