Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rang zong Aka The Medium (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2021 u 02:36 |
Prijevod je uradio thelastgrim 👍
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1702 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izdzao sam pola sata. Ovo meni deluje kao tragikomedija a ne ozbiljan film. Sve deluje lazno, nit je dokumentaran nit je igrani film.Devojka u koju treba da udje boginja i da je napravi samanom glumata. Jos jedan veliki corak trojice rezisera od kojih je jedan korejanac koji ja uradio svoj prvi film The chaser, On sa svakim sledecim filmom u kome je autor ili koautor sve vise posrce bez ideja i pravih filmksih resenja. Od mene velika nazalost jedinica. Tajlandjani nisu dorasli filmskoj industirji, nisam gledao do sada ni jedan jedini njihov dobar film. 1/10 Prevod je za desetku i neka mi prevodilac oprosti na kasapljenju filma.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4878 |
Još jučer si trebao sva tri pogledati umjesto gornje razvikuše koju meni ne pada na pamet ni štapom dirati. Ta tri su mi prva pala na pamet. Imaju oni toga još dobrog.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1118 |
Imaju Tajlandjani dosta dobrih filmova, ja misli Aleksa da sam ti vec preporucivao neke filmove. Jel ti se nijedan nije svideo. Iskreno meni vise leze od Korejskih i Indijskih
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9202 |
Pa iskreno, što sam pogledao od tajlandskih filmova svi su mi se
svideli, nisam mnogo , ali da malo sam i birao tj. nisam išao na
neviđeno. Oni koliko sam primetio , oni proyimaju komediju kroz druge
zanrove baš puno. Eto par kojih sam se na prvu setio a odlicni su mi, mozda bih kod dva istakao prenaglasenu glumu i zvukove, ali sam presao preko toga, meni nije smetalo, drugima jeste, Joxer je postavio tri odlicna. Naravno
ukus, kakve će emocije probuditi i šta neko postavlja kao standard
kinematografskih elemenata, koje elemente povezuje i koji utisak
ostavljaju to je baš teško pogoditi.
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1702 |
Dobro mozd sam malo preterao, Shutter sam gledao davno davno , stbarno je dobar, pogledacu i nesto od predloga ali ovaj The medium niko nije ovde prokomentarisao.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4878 |
Pa kad se nema o čemu. Film je iskakao iz paštete prije nego je krenula međunarodna kino distribucija, a kritičari nisu krili oduševljenje. To odmah znaš da je zamka. Većina današnjih kritičara se ne obazire na gledateljsku strast, sadržaj im je potpuno nebitan, ali zato analiziraju stil i tehnikalije. U kojem oni svijetu žive ja ne znam, ali meni je dosta toga šarlatanluka i vijenaca za jedno veliko ništa. Ako ih zanima samo fotografija, nek prestanu biti filmski kritičari već jednom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |