Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rang zong Aka The Medium (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rang zong Aka The Medium (2021)

Rang zong

Rang zong (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

horor

Trajanje:

130 min

Režija:

Banjong Pisanthanakun

Scenarij:

Banjong Pisanthanakun
, Na Hong-jin
, Chantavit Dhanasevi
, Siwawut Sewatanon

Glavne uloge:

Sontaya Dermparakhon
  >  Santi's disciples
Narilya Gulmongkolpech
  >  Mink
Nuttapol Kummata
  >  Lisa
Boonsong Nakphoo
  >  Santi
Sawanee Utoomma
  >  Nim
Ronnasit Nilsu
  >  Santi's disciples
Yasaka Chaisorn
  >  Manit
Pakapol Srirongmuang
  >  Producer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rang zong Aka The Medium (2021)
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2021 u 02:36
Prijevod je uradio thelastgrim 👍
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 23:59

Izdzao sam pola sata.
Ovo meni deluje kao tragikomedija a ne ozbiljan  film. Sve deluje lazno, nit je dokumentaran nit je igrani film.Devojka u koju treba da udje boginja i da je napravi samanom glumata.
Jos jedan veliki corak trojice rezisera od kojih  je jedan korejanac koji ja uradio svoj prvi film The chaser, On  sa svakim sledecim filmom u kome je autor ili koautor sve vise posrce  bez ideja i pravih filmksih resenja.
Od mene velika nazalost jedinica.
Tajlandjani nisu dorasli filmskoj industirji, nisam gledao do sada  ni jedan jedini njihov dobar film.
1/10
Prevod je za desetku i neka mi prevodilac oprosti na kasapljenju filma.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2023 u 10:20
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Tajlandjani nisu dorasli filmskoj industirji, nisam gledao do sada  ni jedan jedini njihov dobar film.
1/10

Suckseed
Shutter
13 beloved

Još jučer si trebao sva tri pogledati umjesto gornje razvikuše koju meni ne pada na pamet ni štapom dirati.
Ta tri su mi prva pala na pamet. Imaju oni toga još dobrog.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2023 u 10:33
Imaju Tajlandjani dosta dobrih filmova, ja misli Aleksa da sam ti vec preporucivao neke filmove. Jel ti se nijedan nije svideo. Iskreno meni vise leze od Korejskih i Indijskih
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2023 u 11:24
Pa iskreno, što sam pogledao od tajlandskih filmova svi su mi se svideli, nisam mnogo , ali da malo sam i birao tj. nisam išao na neviđeno. Oni koliko sam primetio , oni proyimaju komediju kroz druge zanrove baš puno.
Eto par kojih sam se na prvu setio a odlicni su mi, mozda bih kod dva istakao prenaglasenu glumu i zvukove, ali sam presao preko toga, meni nije smetalo, drugima jeste, Joxer je postavio tri odlicna. 

Naravno ukus, kakve će emocije probuditi i šta neko postavlja kao standard kinematografskih elemenata, koje elemente povezuje i koji utisak ostavljaju to je baš teško pogoditi.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2023 u 12:07

Dobro mozd sam malo preterao,
Shutter sam gledao davno davno , stbarno je dobar, pogledacu i nesto od predloga ali ovaj The medium niko nije ovde prokomentarisao.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2023 u 13:49
Pa kad se nema o čemu.
Film je iskakao iz paštete prije nego je krenula međunarodna kino distribucija, a kritičari nisu krili oduševljenje.

To odmah znaš da je zamka.
Većina današnjih kritičara se ne obazire na gledateljsku strast, sadržaj im je potpuno nebitan, ali zato analiziraju stil i tehnikalije.
U kojem oni svijetu žive ja ne znam, ali meni je dosta toga šarlatanluka i vijenaca za jedno veliko ništa. Ako ih zanima samo fotografija, nek prestanu biti filmski kritičari već jednom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.