| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rad sa Subtitle Workshopom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72072 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rad sa Subtitle WorkshopomObjavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 19:48 |
|
Pozdrav svima!
Nisam se do sada javljao na ovom forumu iz jednog jednostavnog razloga: sve što sam želio znati o izradi titlova već je napisano i samo treba pročitati i primjeniti u praksi. Tako je bilo sve do danas. Jučer sam pronašao na ovom forumu uputstvo za rad "Subtitle Workshopa" u kome se opisuje kako podesiti titlove koji "plešu" tj. čas idu prebrzo, a čas presporo bez "rezanja" titlova na više djelova i podešavanja svakoga za sebe. Danas ga ne mogu nikako pronaći pa molim za pomoć. Hvala. |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Online Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 20:49 |
|
evo linka
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=10704&PN=1 |
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72072 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 21:21 |
|
Zahvaljujem, ali to nije ta tema.
Ovu uputu je napisao MMK i nju sam pronašao, ali ova koju ja tražim mislim da počinje sa: "Ima mnogo ljudi koji ne mogu da usklade tilove pa ih režu, zatim podešavaju i na kraju ponovno spajaju. Slijedi uputa kako podesiti titlove bez rezanja." Nakon toga čovjek opisuje cijeli postupak (označi dio teksta pa pritisne ctrl+M ili tako nešto...) U nastavku razgovora raspravljaju o tome kako netko premota film do pola i onda mijenja FPS-ove kako bi podesio titl. Čovječe, znam prepričati gotovo cijelu temu, a ne mogu je pronaći. Bad luck! Ažurirao iromafia111 - 02.Prosinac/Dec.2007 u 21:22 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 21:39 |
|
Našao sam na "Prijevodi - online". Zahvaljujem. Over and out.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |