Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rabbit Hole (2023) |
Odgovori |
Korisnik | |
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 274 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2023 u 11:52 |
Ne gubite vreme gledajuci ovo. Palamudjenje na kvadrat. Svetska zavera i ostale gluposti.
Da l' je u pitanju scenario, rezija ili gluma, vrlo verovatno sve zajedno...Mislim...ceo svet ga juri, najtrazeniji ubica...a on ulazi u policijsku stanicu sa nekom bezveznom futrolom oko vrata, seda za racunar od neke policajke, zavrsi tu posao, spusti se do magacina gde drze dokaze i tamo zavrsi posao, jos je falilo da mu ponude kafu ili neki sok...Ma cudo jedno... ;) Serija je za izbegavanje. Ocena 3.5
|
|
IonX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 28.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 80 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da, tema serije su zavere itd, što se vidi iz naslova na kilometar.
Probaj da ne gledaš serije na teme koje ne voliš i ne razumeš, samo kako bi se posle istovario po njima. Pređi na rom kom ili nešto što ti je jasnije.
|
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 274 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Je l' si ti u normali?
Podforum - Komentari na serije...Tema - Rabbit Hole... Ja izneo svoje misljenje, a ti niti jednu rec o temi - o seriji, nisi napisao, vec nesto meni spocitavas. Boze, svakakvih budala ima. |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4534 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja moram reći da mi se u ovoj temi sviđa riječ: palamuđenje. |
|
IonX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 28.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 80 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dotično mnogi primenjuju u funkciji dnevnog izlučivanja po zapadnoj produkciji. Čini se da samo zato i dolaze na forum.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |