Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Quiz
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Quiz

Odgovori Odgovori Stranica  <1 626364
Korisnik
Poruka
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 16:04
bravooo...

ajd dalje..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 16:09
Ma mislio sam prvo da je on ali me zbunio opis,
pa bih prepustio ipak kolegi bubbi ako nije problem,
jer je on u stvari provalio koji je..

Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 23:39
meni odgovara..ne znam za bubbu..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 23:51
Nisam bas mislio na taj film, ali da kviz ne stoji:

Novinarka preko tajne veze javno oda agenticu cia koja ima inkriminirajuce materijale protiv americkog predsjednika i ne zeli otkriti izvor...
Na vrh
woody View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj woody Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 06:19
Nothing But The Truth
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:16
tocno, prepustam ti stafetu...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 23:40
woodiju ni traga već godinu i pol, ajd pošto ja volim oživljavat stare teme...
Koliko sam shvatio to ovako nekako treba ići:

Rečenica iz filma:
"Ja se izvinjavam što vas uznemiravam, ali ja stvarno ne znam drugi način da se upoznam sa vašom drugaricom."

Ovo svi znate... Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 00:20
Lajanje na zvezde? 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 01:12
Jeste. Imaš bod, Bojo! LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 02:02
vedder  LOL

Aj da probam(prevod skinut sa titlovi.com LOL):

"...Naučili su me da uvek cenim one koje volim i da ih čuvam blizu srca..."
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 14:32
Jel film stariji od 2000. ili noviji? LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 14:36
Noviji...

nisam znala da se mogu postavljati pod pitanja...očigledno (po običaju) ćeš promeniti pravila LOL

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 14:38
Originalno postovano od strane blackpearl blackpearl piše:

1. U kvizu mogu ucetvovati svi clanovi foruma.

2. Igra funkcionise na sledeci nacin: Jedan igrac postavi pitanje dok ostali pogadjaju. Onaj koji pogodi dobija bod i postavlja sledece pitanje. Ako na to pitanje troje ljudi ne zna odgovor dobija jos jedan bod s tim sto mora da pojasni onda bolje pitanje. Ako pitanje postane neaktivno onda se pitanje ponistava i jedan od sudija daje odgovor. To znaci, ako bas
niko ne zna odgovor na pitanje ili ako igrac koji je postavio pitanje se ne pojavljuje da potvrdi odgovor.
     Ukoliko igrac odgovori tacno na pitanje a nakon toga ne postavi odgovor u roku od 24h svako stice pravo da postavi pitanje umesto njega.

3. U kvizu su dozvoljeni kratki opisi filmova, ali da ne bude previše lako, kao što je npr. "Film koji je proslavio Kristofer Riva?". Mogu se postavljati i pitanja na foru glavni glumac/glumica, onda ko tumaci
koju ulogu i tako dalje.

4. U igri ucestvuju i sudije.

5. Igrac ne sme da spamuje sa odgovorima ne znam, niko ovo ne zna, daj drugo pitanje. Ako se svadja sa ostalim igracima i sa sudijama oduzima mu se jedan bod.

6. Ako neko da netacan odgovor na to se ne dobija negativan poen.
Mozete gresiti bez ikakvih penala. Samo nemojte da spamujete i odlazite u offtopic.

7. Svaki igrac moze da padne u minus, a svaki moze i da izadje iz njega. U minus se pada oduzimanjem bodova koje je navedeno u 5 pravilu.

8. Ako neki igrac odlazi sa foruma, a nije potvrdio tacan/netacan odgovor drugog igraca on je duzan da tacan odgovor javi jednom od sudija koji ce to uraditi umesto njega. Ako igrac ode sa foruma, a ne javi tacan
odgovor sudiji, sudija ce dati, po njegovom misljenju tacan odgovor, za koji nece dobiti poen. Sudija ce dati odgovor samo ako on misli da je 100% tacan. Ako igrac misli da sudija nije tacan onda neka se obrati
sudiji preko pm-a. Ako se sudiji igrac koji ide obrati i kaze mu odgovor, sudija nece ogovoriti na pitanje i uzeti bod za sebe.

9. Kada igrac potvrdi tacan odgovor drugog igraca duzan je da napise koji je to tacan odgovor, tj koji je to bod.

Primer:
Vedder 5 bodova

Evo ti pravila... Nisam ništa mijenjao... bojaIjeca

Ko je postavio titl? Smile

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 14:53
Nigde ja tu ne vidim podpitanja LOL
Pogađanje s eodnosilo na to da pogađaš koji je film..ali ajde, nema veze...bitno je da se mi igramo LOL

Moj mentorLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 626364
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.