| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Quand on a 17 ans Aka Being 17 (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Quand on a 17 ans Aka Being 17 (2016)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2016 u 01:29 |
|
Quand on a 17 ans Aka Being 17 (2016) ![]() Režija: André Téchiné Scenarij: André Téchiné, Céline Sciamma Žanr: Drama, Romansa Jezik: Francuski, Španski Država: Francuska Trajanje: 116 min Sandrine Kiberlain ... Marianne Delille Kacey Mottet Klein ... Damien Delille Corentin Fila ... Thomas Charpoul Alexis Loret ... Nathan Delille Jean Fornerod ... Jacques Charpoul Mama Prassinos ... Christine Charpoul Jean Corso ... Paulo Sedamnaestogodišnji Damien živi sa majkom Marianne, doktoricom, dok mu je otac u vojnoj misiji u inostranstvu. Damiena privlače dječaci i stalna je žrtva dvanaestogodišnjeg Thomasa, usvojenog dječaka mješanog porijekla, iz iste škole. Thomasova majka je teško bolesna, te Marianne pozove Thomasa da živi kod njih. Hoće li nasilje između dvoje dječaka eskalirati zbog njihovog novog prinudnog zajedničkog života? Prevod je uradio: Rancher |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |