| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Quand j'étais chanteur Aka The Singer (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Quand j'étais chanteur Aka The Singer (2006)Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 22:37 |
|
The Singer (2006) "Quand j'étais chanteur" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama, Mjuzikl, Romansa Trajanje: 112 min Država: Francuska Jezik: Francuski Režija i scenario: Xavier Giannoli Uloge: Gérard Depardieu ... Alain Moreau Cécile De France ... Marion Mathieu Amalric ... Bruno Christine Citti ... Michele Patrick Pineau ... Daniel "Kad sam bio pjevač" dopadljiva je i jako šarmantna romantična komedija iz miljea francuske provincije i uronjena u staromodni svijet klubova u kojima se pjevaju šlageri i šansone. Zgodna pričica o nepredviđenoj ljubavi dvoje donedavnih neznanaca bila je vrlo gledana u Francuskoj, a popularnost je stekla i u drugim zemljama. Tome pridonosi i izvrsna gluma slavnoga G. Depardieua, belgijske glumice C. de France i M. Amalrica. "Kad sam bio pjevač" bio je premijerno prikazan na canneskom festivalu i dobio je izvrsne kritike. opširnije: mojtv |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |