Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Puss in Boots: The Last Wish (2022) |
Odgovori |
Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4571 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 16:35 |
Dobro je li tko ovo gledao? Ne da mi se ski... upaliti, ako je istina da su pusta oduševljenja plaćeni oglasi stajl over sabstns smaračine.
|
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 83 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film, sa zanimljivom/dobrom premisom. Ostane mačku jedan život od njih 9, vrlo stresno imat samo jedan; ali eto dobar temelj za pokazalo se na kraju stvarno dobru sveukupno gledano filmsku zabavu. Jedan od boljih animiranih negativaca u dugo godina je tu (bar koliko je meni poznato). Atmosfera iznimno dobra uz odlične zvučne efekte.
Tu je i poruka, tu je i avantura, tu je i malo trilera, tu je i nešto jeze. Vrlo dobar više-žanrovski animirani film. |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni dobar crtac,zanimljiv,jedan od boljih u zadnje vreme
|
|
canijel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 01.Studeni/Nov.2022 Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jedan od boljih animiranih filmova, podsjeca na Spider-Man: Into the Spider-Verse i ljubav koja je ulozena u taj film. Takodje super novi dodatak Shrek univerzumu.
|
|
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlično! Sve je već rečeno u komentarima ispod, tako da od mene ide samo preporuka za gledanje.
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevode su uradili dxdy ✔ i englez ✔
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4571 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Konačno sam se usudio i pogledao. Nisam razočaran! Ovo je zabavno, neozbiljno razigrano i prepuno humora! Dodatni plus - jest za djecu, vidi se, ali nema nijedan debilni dijalog za debilne amere. Međutim! Akcijske scene su pojeftinjene prebacivanjem u 10FPS ko spajdermen. Sramota! Puss nije stripovski lik, nema tu mjesta za slikom na sliku. Ovo mi je baš ubolo oko jako. Zato sam svojevremeno i pisao da su White i Green Snake te Nezha Reborn pomele američke animatore akcije. Glazba je dobra, ali... Gdje su hitovi? Što ću iz OST-a sad upaliti na YT da mi svirucka u pozadini? Tja. Ne dajte se smesti, znate da ja uvijek cijepim. Ovo
je jako dobar animirani, nije bolji od starih klasika, ali stoput bolji
od one ledene nekakve dosadne i precijenjene razvikuše. Gledati, definitivno.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58025 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |