| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Puppy Love (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Puppy Love (2023)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2023 u 22:43 |
|
Prevod je uradio The Mixy ✨
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2023 u 22:48 |
|
I pored najbolje volje, zbilja nisam uspeo da se izborim sa ovim filmom.
Očekivao sam svakako ušećerenu romansu, meni daleki svet, takve i likove kao i takva njihova ponašanja, no ovo mi je ipak bilo suviše daleko. Nema veze, nisam raspoložen ipak za temu iako sam mislio da će mi ići nekako, makar zbog Lucy Hale, ne vredi, možda neki drugi put.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2384 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2023 u 22:55 |
|
Papi, tako ti je to kad gledaš sveeeeee....
Mora da ti u jednom momentu malo dosadi. Zato sam sveo kriterijum na produkciju dvajesetog veka, nisam još privatijo ovaj savremeni lgbtqwyz + veštačka telegencija gulaš koji melje mozak. Ali, bez klasika nema užitka. Isto važi i za muziku i literaturu. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2023 u 23:07 |
|
Dobro de, meni filmovi nisu tek razbibriga i usputni hobi, naravno da se trudim gledati sve, u većini slučajeva mi i ne smeta odveć kada mi koješta bude daleko, nije mi poenta da gledam samo vrhunske filmove, sve i da je tako šta moguće. Zanima me žanrovski film kao takav, nisam skoro gledao kakvu romansu, ušećerenu, da me ne baca u kakvu težu duševnu bol
na ovaj sam bzvz naleteo i htedoh zbog ove malecke da ga overim. Kako bilo, ti si svakako u pravu, na pravom putu tačnije, i meni kada je do boljih filmova, vraćam se prilično u filmsku prošlost, avaj volim gledati i novitete, nasumice, pa šta bude, šta ima veze, volim filmove i razočarenja mi nisu ne znam kako bolna, ako ne ide, ugasim, mirna Bačka.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |