| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Promocija domaćih filmova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iwasateenagewerewolf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 14.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Pančevo, Srbija Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Promocija domaćih filmovaObjavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 10:27 |
|
Vidim da osim Kuste, malo ko je od naših reditelja a i filmova poznat van ovih prostora. Mislim da bi bilo lepo da ih malo promovišemo na nekim sajtovima, što sam ja već uradio na *piraterija zabranjena*, pa bi bilo dobro ako znate još neki sajt gde bi mogli da se stavljaju linkovi radi opšte promocije jugoslovenske kinematografije... Neki tvrde u fazonu ''Stranci ne bi to razumeli'' ali čisto sumnjam, jer je naš film vrlo lak za varenje a opet daleko inteligentniji od većine hollywoodskih ''ostvarenja''. Do sada sam izbrojao preko 110 naših filmova koji imaju engleski prevod (i još 10-ak sa nekim drugim), i to je najmanji problem.
Znam za *piraterija zabranjena*, ali oni nemaju opciju da staviš radnju filma ispod i teško je da obratiš pažnju na određeni film osim ako nisi ciljano išao da tražiš jedan posebno. Film je važan deo kulture ovog naroda, i ne mislim na Žikine dinastije već na Crni talas, humor ''Nacionalne klase'', parodiju ''Tito i ja'', muziku ''Dečka koji obećava'', atmosferu ''Davitelja'' itd itd. Ažurirao darije - 19.Listopad/Oct.2010 u 10:31 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 10:38 |
|
Sve je to lepo i imaš dobru ideju, samo bih te ja zamolio da ubuduće izbegavaš linkove sa sajtovima za download filmova u postovima koje ostavljaš ovde, jer to potpada pod pravilo broj 18: Pravila ponašanja na forumu
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |